Η θρυλική φωνή του «141» και το τραγικό τέλος στη ζωή της (photo+video)

«Στον επόμενο τόνο, η ώρα θα είναι…»

Οι παλιότεροι σίγουρα θα έχουν ακούσει πολλές φορές αυτή τη «βελούδινη» φωνή, ενώ οι νεότεροι -ίσως- θα την έχουν ακούσει σε βίντεο στο διαδίκτυο.

Για πολλά χρόνια, όταν δεν υπήρχε το διαδίκτυο και τα smartphone, υπήρχε ο τηλεφωνικός αριθμός του ΟΤΕ «141». Εκεί η ηχογραφημένη φωνή της Καλλιόπης Παΐσιου ενημέρωνε τον κόσμο ανά 10 δευτερόλεπτα για την ώρα.

Η φωνή της δεν επιλέχθηκε τυχαία από τον ΟΤΕ. Είχε γίνει κάστινγκ και ώστε να βρεθεί η κατάλληλη και πιο ταιριαστή φωνή και έτσι η Πιπίτσα Παΐσιου πήρε τη θέση. Η υπηρεσία λειτουργούσε 24 ώρες το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα και για περίπου 25 χρόνια ακουγόταν το: «Στον επόμενο τόνο, η ώρα θα είναι…»

Το τραγικό τέλος

Η Καλλιόπη Παΐσιου ήταν παντρεμένη 67 χρόνια με τον Τάκη Παΐσιο και η οικογένεια τους ήταν από τις πιο αριστοκρατικές τη ς παλαιάς Αθήνας. Στις 19 Μαρτίου του 2010 η Αθήνα συγκλονίστηκε από θάνατό της.

Μετά από συνεχόμενα εγκεφαλικά, ο άνδρας της ήταν πάντα στον πλευρό της για να τη στηρίζει. Μετά το τελευταίο όμως, ο αγαπημένος της πήρε την απόφαση να λυτρώσει και τους δύο, βάζοντας «τέλος» στο μαρτύριό τους. Την έπνιξε στον ύπνο της με ένα μαξιλάρι και στη συνέχεια ο ίδιος έπεσε με φόρα πάνω σε ένα μαχαίρι που είχε τοποθετήσει στο πάτωμα.

Πολλοί μιλούσαν για οικογενειακή τραγωδία, όμως εκείνος είχε αφήσει ένα συγκινητικό σημείωμα πίσω του, όπου εξηγούσε τους λόγους που προέβη σε αυτές τις πράξεις.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Διαβάστε επίσης:

Πετάς το νερό από τα βρασμένα μακαρόνια; Δες γιατί να το σταματήσεις (photos)

Καιρός – Αρναούτογλου: Προσοχή από το μεσημέρι! Επιστρέφουν τα έντονα φαινόμενα…

Έβαλε φαγητό στο γατάκι της – Επικό αυτό που ακολούθησε (video)

Exit mobile version