Ημαθεία: Πήγε στο Κέντρο Υγείας με το φίδι που τον δάγκωσε! (photos)

Απίστευτο περιστατικό! 

Κάποιοι δεν μπορούν να δουν ούτε σε φωτογραφία τα φίδια, υπάρχουν όμως και άλλοι που είναι ατρόμητοι και τα… παίρνουν μαζί τους.

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι ένας 55χρονος άνδρας από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, ο οποίος εμφανίστηκε προ ημερών στο Κέντρο Υγείας της πόλης, κρατώντας στο χέρι του σφικτά το φίδι που τον δάγκωσε.

Ο 55χρονος επέδειξε αξιοθαύμαστη γενναιότητα, καθώς μη χάνοντας χρόνο, έσπευσε στο πλησιέστερο νοσοκομείο (Κέντρο Υγείας Αλεξάδρειας) κρατώντας τον… δράστη μέσα σε σούπερ μάρκετ, προκειμένου οι γιατροί να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για δηλητηριώδες φίδι.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας εξεπλάγησαν με το πρωτότυπο περιστατικό και προσπάθησαν να δώσουν στον τραυματία άμεσα τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomi.news, o 55χρονος παρά τις εκκλήσεις των γιατρών και αφού εξέτασαν το τσίμπημα στο δάκτυλο του χεριού του, αρνήθηκε να του χορηγηθεί ο κατάλληλος αντιοφικός ορός και αποχώρησε από το Κέντρο Υγείας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Γιατροί και νοσηλευτές προσπάθησαν να κρατήσουν τον 55χρονο στο Κέντρο Υγείας ωστόσο αυτός και το «άτυχο» φίδι αποχώρησαν χωρίς δευτερη σκέψη.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Τα τελευταία στοιχεία για τον μίνι καύσωνα (photos)

Συγκλονιστικό βίντεο: Μοτοσικλετιστής σώθηκε από θαύμα

Άγριο ξύλο στη μέση του δρόμου με καρεκλοπόδαρα και τούβλα (vids)

Exit mobile version