Κορονοϊός – Πρόστιμο: Αυξάνεται – Δείτε πόσα χρήματα θα πληρώνουμε

Κορονοϊός: Μεγαλύτερη θα είναι η οικονομική επιβάρυνση για όσους δεν τηρούν τα περιοριστικά μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ, όπως αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεγαλύτερα πρόστιμα για τους παραβάτες του lockdown και των περιοριστικών μέτρων.

Μέχρι σήμερα, το πρόστιμο ανερχόταν στα 300 ευρώ για τους παραβάτες, ωστόσο σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μίλησε στη Βουλή το πρωί της Παρασκευής, αυξάνεται και πάει στα 500 ευρώ!

«Το πρόστιμο για τους παραβάτες θα αυξηθεί στα 500 ευρώ ώστε να μπορούμε να αναθερμάνουμε την οικονομία χωρίς να βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία. Κάθε άνοιγμα δραστηριότητα φέρνει αύξηση κρουσμάτων και όταν δεν είναι ραγδαία μπορούμε να το κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη καραντίνα το πρόστιμο ήταν στα 150 ευρώ.

Επίσης ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στις ημέρες των εορτών, είπε πως η ελληνική κοινωνία έδειξε πειθαρχία και συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των ειδικών.

«Φαίνεται ότι ξεπεράσαμε τον σκόπελο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς χωρίς αναταράξεις», ανέφερε και έπειτα, υπογράμμισε πως τα στοιχεία αυτά, όμως, δεν δικαιολογούν κανέναν εφησυχασμό.

«Εκτάκτως η Πολιτική Προστασία μπορεί να επιβάλει γρήγορα τοπικά περιοριστικά μέτρα», δήλωσε αναφορικά με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για «κόκκινες» περιοχές.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Exit mobile version