Survivor Spoiler 3/2: Ανω – κάτω ξανά όλοι και όλα για την αποψινή αποχώρηση

Survivor Spoiler 3/2: Σάλος έχει ξεσπάσει στο Survivor και μετά την Ανθή Σαλαγκούδη, φαίνεται πως ο νέος πονοκέφαλος ακούει στο όνομα Ελενα Κρεμλίδου.

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κάνει την εμφάνισή τους από την Τρίτη, από την τριάδα υποψηφίων προς αποχώρηση (Χοψονίδου, Ελευθερίου, Κρεμλίδου), η Μαριπόζα εμφανίζεται ως η παίκτρια που θα τεθεί εκτός συνέχειας του παιχνιδιού.

Η συγκεκριμένη διαρροή που έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης έχει προκαλέσει ήδη ένα πρώτο κύμα αντιδράσεων στα Social Media, καθώς πολλοί αμφισβητούν το ότι μια τόσο ενεργή παρουσία στο Instagram και όχι μόνο, κατόρθωσε να μη συγκεντρώσει περισσότερες θετικές ψήφους από την νεοεισερχόμενη στο ριάλιτι επιβίωσης, Βαλέρια Χοψονίδου,

Μεταξύ των δύο παίζεται όλο το παρασκήνιο, αφού για την Ελευθερία Ελευθερίου τα πράγματα και τα προγνωστικά είναι ξεκάθαρα και θα παραμείνει στο Survivor.

Τώρα, το τι θα επακολουθήσει της ανακοίνωσης του τελικού αποτελέσματος, σε περίπτωση που τα spoilers επιβεβαιωθούν και η Κρεμλίδου πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα;

Ορεξη να έχετε να διαβάζετε…

Υπομονή!

Ψηφίστε ποια παίκτρια θέλετε να παραμείνει πατώντας ΕΔΩ

Survivor Ψηφοφορία: Ποιος θα κατακτήσει την πρώτη θέση;

MasterChef 5 – Ψηφοφορία: Ποιος είναι ο καλύτερος και πιο δημοφιλής κριτής

Ψήφισε τη «Βασίλισσα» του αθλητικού ρεπορτάζ;

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Exit mobile version