Παύλος Χαϊκάλης: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ζητώ δημόσια συγγνώμη»

 «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ζητώ δημόσια συγγνώμη», δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης επιβεβαιώνοντας την καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή. 

Ο πασίγνωστος κωμικός Παύλος Χαϊκάλης, το πρωί του Σαββάτου, έπειτα από δική του επιθυμία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Να υπενθυμίσουμε πως χθες στην ίδια εκπομπή, η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή βγήκε και κατήγγειλε πασίγνωστο ηθοποιό πως την παρενόχλησε σεξουαλικά όταν, ήρθε από την Κύπρο να σπουδάσει υποκριτική στην Ελλάδα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, όπως πρόδωσε η ίδια η παρουσιάστρια, η Σίσσυ Χρηστίδου δέχθηκε ένα προσωπικό τηλεφώνημα στο οποίο ο Παύλος Χαϊκάλης της είπε πως αναγνώρισε πως η ηθοποιός μιλούσε για τον ίδιο και θα ήθελε να βγει να τοποθετηθεί και να μιλήσει για την δική του πλευρά.

Αρχικά ο κωμικός τόνισε πως χθες άκουσε όσα κατήγγειλε η κ. Αραβή, την οποία είχε μαθήτρια και δεν ήθελε να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο του αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της, «χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Exit mobile version