Απαγόρευση κυκλοφορίας – «Βόμβα» για την Αττική

Η εικόνα των γεμάτων από αυτοκίνητα δρόμων στην Αττική, την πρώτη μέρα του σκληρού lockdown ανησύχησε ακόμα περισσότερο τους επιστήμονες. Κάποιοι εκτιμούν πως θα χρειαστεί παράταση των περιοριστικών μέτρων για να υπάρξει ανακοπή της διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η κυβέρνηση, χθες η κίνηση στους δρόμους ήταν διπλάσια σε σχέση με την αντίστοιχη μέρα της πρώτης καραντίνας του περασμένου Μαρτίου.

Έρχεται απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τις καθημερινές;

Πληροφορίες του Star αναφέρουν πως χθες το βράδυ η εικόνα στους δρόμους της Αθήνας σήμανε συναγερμό. Έτσι οι ειδικοί, που συνεδριάζουν σήμερα, θα συζητήσουν το ενδεχόμενο της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα, αλλά και τις καθημερινές.

Ανοιχτό είναι, επίσης, και το ενδεχόμενο παράτασης του lockdown. Ήδη από χθες αρκετοί επιστήμονες, όπως ο κ. Γώγος, ο κ. Εξαδάκτυλος, εξέφρασαν την εκτίμηση πως οι δύο εβδομάδες δεν αρκούν για την επιπέδωση της καμπύλης. Προτείνουν, μάλιστα, lockdown τεσσάρων εβδομάδων για να μπορέσουμε επιστρέψουμε με ασφάλεια στην κανονικότητα.

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για όσα συμβαίνουν στο Survivor.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version