Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αυτό είναι το «όπλο» για την μεγάλη έξοδο του Πάσχα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Απομένουν 20 ημέρες πριν από την έξοδο του Πάσχα και προς το παρόν «κολυμπάμε» σε άγνωστα νερά

Όπως όλα δείχνουν, το μοναδικό μας όπλο για να μην κάνουμε Πάσχα και φέτος κλεισμένοι στα σπίτια μας, είναι τα self τεστ.

Φαίνεται, λοιπόν, πως όσοι θα θέλουν να ταξιδέψουν στην επαρχία θα πρέπει να κάνουν ένα τεστ πριν την έξοδό τους και ένα ακόμη στον τόπο διαμονής τους.

«Η εφαρμογή των self τεστ θα ρίξει το φορτίο του κορονοϊού στην κοινότητα και θα βοηθήσει στο άνοιγμα δραστηριοτήτων», σημείωσε ο καθηγητής του ΕΚΠΑ Δημήτρης Παρασκευής.

Μιλώντας μάλιστα στο Mega ανέφερε ότι «ενδεχομένως δούμε και μετακινήσεις εκτός νομού την περίοδο του Πάσχα, αν και δεν μπορούμε να το πούμε από σήμερα με ασφάλεια. Η χρήση πάντως των self τεστ θα βοηθούσε σημαντικά σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα μέτρα χρήση μάσκας, και αποφυγεί συγχρωτισμού» κατέληξε.

«Την τελευταία βδομάδα θα αποφασίσουμε τι πρέπει να γίνει για τη μετακίνηση στα χωριά»

Από την άλλη, η Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ κυρία Ματίνα Παγώνη, αναφορικά με τα self test σημείωσε: «Είναι ένας παράγοντας που θα βοηθήσει αφού αξιολογήσουμε τις παραμέτρους, δηλαδή πόσο έχουν προχωρήσει οι εμβολιασμοί, τον αριθμό των κρουσμάτων και των διασωληνωμένων ακόμα αυξάνεται γιατί μπορεί να φτάσουν μέχρι και 1000. Την τελευταία βδομάδα θα αποφασίσουμε τι πρέπει να γίνει για τη μετακίνηση στα χωριά».

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version