Ωράριο καταστημάτων: Αντίο lockdown! Μέχρι τι ώρα θα είμαστε σε εστιατόρια και μπαρ

Ωράριο καταστημάτων: Νέες ελευθερίες από την Παρασκευή (14/05). Δείτε τι αλλάζει στην απαγόρευση κυκλοφορίας και τα SMS στα 13033 και 13032.

Kατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας την Τετάρτη, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, ανακοίνωσε την περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων με το άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και του τουρισμού, την κατάργηση των SMS στο 13033, την απελευθέρωση του λιανεμπορίου χωρίς ραντεβού και γραπτό μήνυμα στο 13032, καθώς και την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας έως τις 00.30 το βράδυ, από τις 14 Μαΐου.

Ειδικά ως προ το τελευταίο, όπως ανακοίνωσε ο κ. Σκέρτσος, από την ερχόμενη Παρασκευή το ωράριο κατά το οποίο θα επιτρέπεται ελεύθερα η κυκλοφορία των πολιτών διευρύνεται, αφού η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά στις 00:30, από 23:00 που είναι αυτή τη στιγμή σε ισχύ.

Πάντως, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει κανονικά έως τις 05:00 το πρωί.

Το μέτρο αναμένεται να επηρεάσει θετικά τον κλάδο της εστίασης, καθώς πλέον τα μαγαζιά θα μπορούν να κλείνουν στις 00:15, από 22:45 που είναι αυτή τη στιγμή, δηλαδή θα έχουν μιάμιση ώρα περισσότερη ώρα λειτουργίας.

Πάντως, τουλάχιστον μέχρι τέλος Μαΐου θα διατηρηθεί η απαγόρευση της μουσικής στους χώρους εστίασης.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version