Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έρχονται τα νέα που όλοι περιμένουμε – Αποφάσεις και για το ωράριο

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Η επιστροφή της μουσικής στην εστίαση αλλά και το καθεστώς σε σχέση με την απαγόρευση κυκλοφορίας αναμένεται να απασχολήσουν την ομάδα των λοιμωξιολόγων που συνεδριάζει την Τετάρτη.

Οι τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τους επιστήμονες να ανάβουν «πράσινο φως» στη μουσική σε καφέ, εστιατόρια, beach bars ήδη από το προσεχές Σαββατοκύριακο (12 – 13/6), όπως μετέδωσε το Star.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν αναμένεται να συνεπάγεται χαλάρωση των λοιπών μέτρων προστασίας από τον ιό που ισχύουν στην εστίαση (π.χ. μάσκες, αποστάσεις).

Αξίζει να αναφερθεί πως το «απαγορευτικό» στη μουσική έχει προκαλέσει την οργή πολλών επιχειρηματιών του κλάδου έως και εξώδικη διαμαρτυρία από την πλευρά των εργαζομένων στον πολιτισμό (ΠΟΘΑ) προς τον κ. Χαρδαλιά.

Αναφορικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας, ο ίδιος σταθμός ανέφερε πως τραπέζι βρίσκεται η επέκταση του ωραρίου για το μέτρο, το οποίο εξετάζεται να εκκινεί στη 1:30 αντί για τις 00:30. Εφόσον, πράγματι, ληφθεί τέτοια απόφαση, ενδέχεται η έναρξη εφαρμογής του νέου ωραρίου να ισχύσει από το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Σε κάθε περίπτωση, οι ανακοινώσεις για τη λήψη νέων μέτρων ή την τροποποίηση των εν ισχύ περιορισμών αναμένονται την Παρασκευή, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης για την πανδημία.

Exit mobile version