Γλυκά Νερά: Τα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του πιλότου

Στη δημοσιότητα έρχονται στιγμιότυπα από βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του πιλότου και καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπουν στιγμιότυπα από βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και τα οποία εξετάζουν εξονυχιστικά οι Αρχές, στο πλαίσιο της έρευνας που συνεχίζεται για την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Στα πλάνα που φέρνει στη δημοσιότητα το STAR, φαίνεται τόσο η Καρολάιν όσο και ο πιλότος στον χώρο εργασίας τους. Συγκεκριμένα, σε ένα από τα βίντεο που παρουσίασε σε ρεπορτάζ του ο τηλεοπτικός σταθμός, φαίνεται η Καρολάιν να παίζει χαρτιά, ενώ στο βίντεο φαίνεται και η γάτα του ζευγαριού. Το συγκεκριμένο βίντεο τραβήχτηκε έναν μήνα πριν τη δολοφονία της.

Σε ένα ακόμα βίντεο απαθανατίζεται ο πιλότος καθώς αστειεύεται και γελάει μέσα στον χώρο εργασίας του. Το τρίτο βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα, έχει τραβήξει ο πιλότος στη διάρκεια πτήσης στην Αττική, ενώ ο ίδιος ακούγεται να μιλάει με έναν άνδρα που βρίσκεται μαζί του στο ελικόπτερο.

Exit mobile version