Είχε φαντασίωση να «κοιμηθεί» με πολλούς άντρες! Ο σύζυγός της μοίραζε προφυλακτικά...

Είχε φαντασίωση να «κοιμηθεί» με πολλούς άντρες! Ο σύζυγός της μοίραζε προφυλακτικά...

Απίθανες καταστάσεις έφερε στη δημοσιότητα μια γυναίκα από την Αυστραλία, παντρεμένη και με παιδιά, η οποία είχε φαντασίωση να απολαύσει το ομαδικό σεξ.

Η Λουίζ, 30 ετών σήμερα, αποκάλυψε απίθανες λεπτομέρειες για τις εμπειρίες που έχει βιώσει, παρουσία -μάλιστα- του συζύγου της, ο οποίος ήταν αυτός που μοίραζε τα προφυλακτικά στους 18 παρτενέρ της. Και όλα αυτά σε ένα βράδυ...

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο σύζυγός της δεν αισθάνθηκε ούτε άσχημα, ούτε και μειονεκτικά...

Η Λουίζ μίλησε για το ερωτικό ραντεβού της σε ένα επεισόδιο του δημοφιλούς podcast Sex Files.

Παραδέχτηκε, μιλώντας αρχικά για το πώς μπήκε στο χώρο του swinging, πως η αυστηρή ανατροφή της ως καθολική, την εμπόδισε αρχικά να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά της.

«Ως νέα μητέρα και σύζυγος λαχταρούσα την περιπέτεια» τόνισε και αποκάλυψε πως μετά το γάμο της, άρχισε να φαντασιώνεται πώς θα ήταν να έρθει κοντά με έναν τρίτο άντρα. «Ο σύζυγός μου ήταν το πρώτο άτομο που έκανα σεξ, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι δεν είχα φαντασιώσεις ότι κάνω σεξ με αγνώστους. Ως μητέρα με μια νεαρή οικογένεια και έναν σύζυγο μακριά για μήνες, λαχταρούσα την περιπέτεια και την ιδέα να με αναζητήσουν.
Το τοπικό μου sex shop προσέφερε μαθήματα σεξ και ένα από αυτά αφορούσε τα swinging clubs. Έστειλα μήνυμα στον άντρα μου ότι θα πάω… και πήγα».

Η πρώτη της επαφή ήταν με 10 άντρες και αποκάλυψε πως αισθάνθηκε καταπληκτικά: «Ναι, το σεξ ήταν υπέροχο, αλλά το να ξέρεις ότι αυτά τα παιδιά είναι εδώ για μένα και μόνο για μένα είναι πραγματικά ενδυναμωτικό».

Η δεύτερη απόπειρα ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή 18 αντρών. Και σε αυτό το όργιο, ο σύζυγός της ήταν αυτός που μοίραζε προφυλακτικά στους νεαρούς παρτενέρ της.

«Ο σύζυγός μου λατρεύει να παρακολουθεί τις εκφράσεις του προσώπου μου, είναι σαν ένα παιδί στο ζαχαροπλαστείο!» αρκέστηκε να συμπληρώσει η Λουίζ.