Σούπερ Μάρκετ: Αλλάζει ξανά απ’ το Σάββατο ο κανόνας για τα άτομα ανά τ.μ.

Με νέα μέτρα και για την είσοδο πελατών στα Σούπερ Μάρκετ θα απαντήσει η κυβέρνηση στην κορύφωση του 4ου κύματος της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Σάββατο 13 Νοεμβρίου θα επανέλθει ο κανόνας ης εισόδου στα Σούπερ Μάρκετ ενός ατόμου ανά 9 τ.μ.. Υπενθυμίζουμε πως από τις 25 Οκτωβρίου ίσχυε το μέτρο της εισόδου ενός ατόμου ανά 2 τ.μ., στα σούπερ μάρκετ ενώ για τα υπόλοιπα καταστήματα λιανεμπορίου δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι και ισχύουν όσα γνωρίζαμε. Δηλαδή, εμβολιασμένοι με επίδειξη πιστοποιητικού ή μη εμβολιασμένοι πολίτες με rapid test θα μπορούν να μπαίνουν στα καταστήματα.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (12/11/2021) ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ερωτήθηκε αν υπάρχει το ενδεχόμενο οι μη εμβολιασμένοι πολίτες να μπαίνουν με ράπιντ τεστ στα σούπερ μάρκετ και απάντησε πως «ασφαλώς και εξετάζει αλλά υπάρχουν προβλήματα. Το συζητήσαμε και στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου. Υπάρχουν κάποιοι συμπολίτες μας που δεν θα κάνουν ραπιντ τεστ και δεν μπορούμε να τους στερήσουμε την πρόσβαση σε βασικά αγαθά», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει και το πρόβλημα των ατελείωτων ουρών που θα δημιουργηθούν σε ώρες αιχμής στα μεγάλα καταστήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Exit mobile version