Τρίκαλα: Αρνείται τις κατηγορίες ο αστυνομικός για την ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

Κάθε κατηγορία αρνείται -μέσω του δικηγόρου του- ο αστυνομικός από τα Τρίκαλα, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή για ασέλγεια εις βάρος της 4χρονης κόρης του.

Με κατηγορηματικό τρόπο αρνείται ο 29χρονος αστυνομικός από τα Τρίκαλα τις κατηγορίες που του αποδίδονται ότι ασέλγησε κατ’ επανάληψη σε βάρος της 4χρονης κόρης του.

Ο Γιώργος Παναγιώτου, δικηγόρος του αστυνομικού, δηλώνει στο Newsbomb: «Ο πελάτης μου αρνείται με κατηγορηματικό και απόλυτο τρόπο όλα όσα του αποδίδονται. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα προσκομίσει στη Δικαιοσύνη στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του. Υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα μεθοδεύσεων από το περιβάλλον της πρώην συζύγου του για πολλούς λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε. Το επόμενο διάστημα θα γίνουν ανακριτικές πράξεις που θα φωτίσουν την υπόθεση».

Ο 29χρονος αστυφύλακας υπηρετούσε στο παρελθόν στην Αθήνα και στη συνέχεια πήρε μετάθεση στα Τρίκαλα. Αρχικά υπηρετούσε στην Τροχαία, ωστόσο, κάποια στιγμή τραυματίστηκε σε τροχαίο (εκτός υπηρεσίας) και μπήκε σε υπηρεσία γραφείου στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, καθώς ο τραυματισμός του προκάλεσε σε μικρό ποσοστό αναπηρία.

Ο αστυνομικός θα απολογηθεί στον Ανακριτή στις 12.00 το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης. Μέχρι τότε θα κρατηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Exit mobile version