Γλυκά Νερά: Το ανατριχιαστικό βίντεο με την Καρολάιν που έχει στο κινητό του ο πιλότος

Γλυκά Νερά: Το ανατριχιαστικό βίντεο με την Καρολάιν που έχει στο κινητό του ο πιλότος

Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο με την αδικοχαμένη Καρολάιν, που βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο του δολοφόνου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο πιλότος που δολοφόνησε την νεαρή σύζυγο και μητέρα του παιδιού τους, στη μεζονέτα όπου διέμεναν στα Γλυκά Νερά, είχε αποθηκευμένο στο κινητό του τηλέφωνο ένα βίντεο που έδειχνε την Καρολάιν να απολαμβάνει έναν περίπατο και να χαίρεται τη συντροφιά του σκύλου της.

Στο βίντεο, που μετέδωσε το Tlive στον Alpha, φαίνεται ο συζυγοκτόνος να τραβά σε βίντεο μία βόλτα με την Καρολάιν και την κορούλα τους, στην εξοχή. Η νεαρή γυναίκα περπατάει χαλαρή με τον σκύλο δίπλα της, ενώ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρατά στην αγκαλιά του την μικρή Λυδία.

Το βίντεο τραβήχτηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, λίγους μήνες πριν ο πιλότος αφαιρέσει βίαια τη ζωή της Καρολάιν και σκηνοθετήσει τη “ληστεία” μέσα στο σπίτι τους, παίζοντας στη συνέχεια θέατρο επί σειρά ημερών. Ο αδίστακτος συζυγοκτόνος είχε τοποθετήσει την κορούλα τους, στο άψυχο σώμα της μητέρας του, προκειμένου να γίνει πιο πειστική η εκδοχή της “ληστείας μετά φόνου”.

Σε ένα άλλο βίντεο και φωτογραφίες στο κινητό του, φαίνεται η Καρολάιν να χαίρεται με τα παιχνίδια της γάτας της.