Συμβαίνει Τώρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΚΑΜ στο Ζεφύρι

Η ΕΚΑΜ πραγματοποίησε έφοδο σε σπίτια στο Ζεφύρι το πρωί της Παρασκευής, μετά τα βίντεο που είδαν τη δημοσιότητα με Ρομά να κάνουν επίδειξη ισχύος παρουσιάζοντας το βαρύ οπλισμό τους…

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιεί αυτή την ώρα η ΕΛ.ΑΣ με τη συνδρομή των ΕΚΑΜ στο Ζεφύρι, μετά τα βίντεο που διέρρευσαν με Ρομά να παρουσιάζουν τον βαρύ οπλισμό τους.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής η Αστυνομία με συντονισμένες κινήσεις πραγματοποίησε την επιχείρηση, ενώ είναι άγνωστα τα ευρήματά της μέχρι στιγμής.

Όλα ξεκίνησαν όταν οπτικό υλικό ανέβηκε στα social media και στη συνέχεια περιήλθε σε γνώση της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Οι εικόνες τρομάζουν, καθώς πρόκειται για καταιγισμό πυρών με αυτόματα και ημιαυτόματα όπλα.

Περίπου 30 άτομα εμφανίζονται έξω από σπίτι να πυροβολούν για ώρα στον αέρα. Οι νεαροί έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και πυροβολούν με πιστόλια και υποπολυβόλα «Ούζι».

Όπλο αστυνομικού στα χέρια Ρομά;

Η φωτογραφία που ανέβηκε στα social media και δημοσιεύεται από το Newsbomb.gr δείχνει άγνωστο να κρατά στα χέρια του και να επιδεικνύει πιστόλι που μοιάζει να είναι υπηρεσιακό (δηλαδή ανήκε σε αστυνομικό).

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Exit mobile version