Survivor: Μπαίνει η Κάτια και ξεσπά πανικός – Με ποιον θα συμμαχήσει;

Survivor: Όλοι οι Διάσημοι ενθουσιάστηκαν με την άφιξη της Κάτιας Ταραμπάνκο στο παιχνίδι και την υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα.

Και αν η πρώτη εικόνα που είδαμε είναι μία ομάδα ενωμένη να χαίρεται με τη νέα παίκτρια κάτω από τον καυτό ήλιο του Αγίου Δομίνικου, σύντομα οι ισορροπίες μπορεί να αλλάξουν. Όσο όμως οι Διάσημοι συνεχίζουν τις νίκες τους και το στομάχι τους είναι γεμάτο, είναι πιθανό να συνεχίσουμε να βλέπουμε παιδική χαρά… αν τους χτυπήσει την πόρτα η πείνα, τότε θα μιλάμε υπό άλλους όρους.

Η είσοδος της Κάτιας σίγουρα θα φέρει ανατροπές, καθώς δεν γνωρίζουμε προς το παρόν με ποιον θα συμμαχήσει. Θα μπει στο παρεάκι Ναυσικάς, Μυριέλλας, Ρουβά, Σοϊλέδη, ή θα πάει με την Ευρυδίκη και ίσως την Βρισηίδα, αφού έχουν κοινό παρελθόν, προερχόμενες από το My Style Rocks;

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο να σπάσει την «κλίκα» και ίσως να θελήσει να προσεγγίσει τον πιο δυνατό παίκτη, δηλαδή, τον Άρη Σοϊλέδη. Μην ξεχνάμε ότι η Κάτια έρχεται και διαβασμένη και έχει ζήσει ξανά το ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version