Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανατροπή και σοβαρή εξέλιξη

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Παραιτήθηκε και ο δεύτερος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου ανέλαβε, μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα, την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Όμως, το Star έκανε γνωστό ότι και ο Νίκος Ιωάννου δήλωσε ότι παραιτείται από την υπόθεση. O κύριος Ιωάννου ενημέρωσε με mail για την παραίτησή του από την υπόθεση και στην επιστολή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με τη σημερινή παραίτηση του μέχρι τώρα συνηγόρου της κυρίας Πισπιρίγκου, εξαιρετικού συναδέλφου κυρίου Αποστόλου Λύτρα, το γραφείο μας έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορουμένη από τους οικείους της. Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης μεταξύ του κυρίου Ιωάννου και της κυρίας Πισπιρίγκου σήμερα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, και οι προ της μελέτης της δικογραφίας τα μέλη αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει το γραφείο μας την υπεράσπιση. Λόγω της σύντομης αυτής εμπλοκής μας στην υπό κρίση υπόθεση θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η ποινική διαδικασία είναι η μόνη οδός ανεύρεσης της αλήθειας και η ψυχραιμία είναι ο πυλώνας που φωτίζει τη δύσβατη αυτή οδό».

Exit mobile version