«Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε να μάθει αν η κοπέλα του Μάνου είναι έγκυος»

Η υπόθεση των τριών μικρών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα θα συνεχίζει να μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα, καθώς καθημερινά έρχονται στο «φως» νέα σοκαριστικά στοιχεία για τους γονείς τους, Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη την Παρασκευή έφερε στο «φως» νέα στοιχεία και εξελίξεις από πλευράς ερευνών. Συγκεκριμένα μετά την αποκάλυψη πως η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνα, έβαλε το τάμπλετ στο φέρετρο τη μικρής, έκανε τις Αρχές να προχωρήσουν στη διαταγή, σύμφωνα με το ieidhseis.gr, εκταφής της 9χρονης.

Παράλληλα, η Νικολούλη προχώρησε στην αποκάλυψη πως η Ρούλα Πισπιρίγκου της ζητούσε με ιδιαίτερη εμμονή τα στοιχεία της κοπέλας του Μάνου Δασκαλάκη. Την χαρακτήρισε ως «απίστευτη θεατρίνα» και είπε πως θα είναι δύσκολο να σπάσει.

«Δώσε μου τα στοιχεία της»

Μάλιστα, έδωσε και πληροφορίες για όσα εντόπισε κατά τη δημοσιογραφική της έρευνα, λέγοντας ότι είχε εμμονή με το να βρει τα στοιχεία της φίλης του Μάνου στην Αθήνα

«Η γυναίκα αυτή, με εμμονή, μου ζητάει να βρω τα στοιχεία της φίλης του Μάνου στην Αθήνα. Της λέω “δεν μπορώ να το κάνω αυτό”. Σε κάποια στιγμή την ρώτησα “Γιατί το ψάχνεις, τι θες;”. Και μου λέει “μιλάει πολύ, πρέπει να την βρω”». Η Αγγελική Νικολούλη παραδέχθηκε ότι οι ερωτήσεις που της έθετε με εμμονή για το ζήτημα δεν της άρεσαν και φρόντισε να ενημερώσει αυτούς που έπρεπε. «Μου είπε ότι “θέλω να βεβαιωθώ εάν είναι έγκυος”», αποκάλυψε.

Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, το γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «χτυπούσε» σε νοσοκομεία σημαίνει ότι επρόκειτο για οργανωμένο σχέδιο.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στον σύζυγό της. «Ο Μάνος μέχρι πρότινος μας κατηγορούσε γιατί μιλούσαμε έτσι για την γυναίκα του. Έλεγε πως την ξέρει την Ρούλα και δεν το δέχεται αυτό. Ο Μάνος τα πήρε τα πράγματα κι έφυγε γιατί κάτι διαπίστωσε, κάτι είδε, που τον εξόργισε. Δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Είδε κάτι ο άνθρωπος, είπε δεν αντέχω άλλο και σηκώθηκε κι έφυγε», είπε.

Exit mobile version