Οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα: Η δικαστική διαμάχη για το παιδί και το μακελειό...

Οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα: Η δικαστική διαμάχη για το παιδί και το μακελειό...

Καβάλα: Συγκλονίζει η δολοφονία γυναίκας και παιδιού στο χωριό Λεκάνη - Τους σκότωσε ο πατέρας και μετά αυτοκτόνησε...

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στην τοπική κοινωνία της Καβάλας την απίστευτη τραγωδία που συντελέστηκε το πρωί της Παρασκευής (30/09) στο χωριό Λεκάνη, όπου ένας 56χρονος άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και το παιδί του, πριν βάλει τέλος και στη δική του ζωή…

Ο αντιδήμαρχος Ορεινού, κύριος Τερζόπουλος Ιωάννης μίλησε αποκλειστικά στο Newsbomb.gr για τα πρώτα λεπτά που έγινε γνωστή η τραγική είδηση αλλά και για το παρελθόν του ζευγαριού.

«Ήμουν με τον ξάδερφό του και πίναμε καφέ στο καφενείο, όταν τον πήρε ο αδερφός - δηλαδή ο άλλος ξάδερφος - τηλέφωνο και του είπε τι έγινε.», είπε αρχικά ο κ. Τερζόπουλος.

Σχετικά με το παρελθόν του ζευγαριού στο χωριό ακούστηκε πως «Με την κοπέλα συζούσαν. Τον τελευταίο καιρό δεν τα πήγαιναν καλά και χθες (29/9) είχαν δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού. Τι έγινε σήμερα κανείς δεν ξέρει, μόνο εκείνος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας φέρεται να πήρε τη γυναίκα και το παιδί σε ένα κτήμα, κι εκεί την πυροβόλησε, το ίδιο έκανε και με το 1,5 ετών παιδάκι και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του...

Το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης ερευνά το τραγικό αυτό περιστατικό.