Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο άντρας που έλιωσε το γατάκι, αρνείται τις κατηγορίες

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο άντρας που έλιωσε το γατάκι, αρνείται τις κατηγορίες

Στην προσαγωγή του άνδρα που ταυτοποιήθηκε για τον φρικτό θάνατο που προκάλεσε σε γατάκι στη Θεσσαλονίκη, προχώρηση η Ελληνική Αστυνομία.

Στην ταυτοποίηση του άνδρα που ποδοπάτησε μέχρι θανάτου ένα μικρό γατάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προχώρησε σήμερα η αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, η αστυνομία ταυτοποίησε έναν 40χρονο άνδρα, ιδιωτικό υπάλληλο, ο οποίος διαμένει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και φέρεται να ποδοπάτησε μέχρι θανάτου το γατάκι, την 20η Αυγούστου επί της οδού Ερμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 40χρονος άνδρας αρνείται ότι είναι το άτομο που ποδοπάτησε και σκότωσε το γατάκι.

Θυμίζεται ότι η Φιλοζωική οργάνωση Θεσσαλονίκης «Νοιάζομαι» είχε προχωρήσει στην επικήρυξη, με το ποσό των 3.000 ευρώ, του δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι το αδέσποτο γατάκι 1,5 μόλις μηνών, είχε βρει φρικτό θάνατο από το πόδι ενός αγνώστου ο οποίος, σύμφωνα με τη φιλοζωική, αφού το κυνήγησε, το πάτησε και ακόμη κι όταν το τραυματισμένο ζώο σύρθηκε να πάει στην φωλιά του για να κρυφτεί, τότε το ξαναπάτησε αποτελειώνοντάς το.

Η πράξη του που έγινε στα τέλη Αυγούστου, καταγράφηκε σε κλειστό κύκλωμα διπλανού καταστήματος και το βίντεο ήρθε στην κατοχή της φιλοζωικής οργάνωσης που προχώρησε στη συνέχεια στην καταγγελία του γεγονότος στην αστυνομία .

«Εκτοτε όμως επειδή δεν είχαμε καμία ενημέρωση για την πορεία της καταγγελίας, στις 12 Σεπτεμβρίου και σε μια προσπάθεια να γίνει γνωστή η ταυτότητα του κτήνους, δημοσιεύτηκε το βίντεο σε όλα Μ.Μ.Ε και σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα παρακολούθησε τις σκηνές φρίκης», όπως καταγγέλλει η κ Εύη Καλαϊντζίδου από τη «Νοιάζομαι».

Από τότε όμως δεν υπήρχε καμία πληροφορία για την ταυτότητα του δράστη και σε μια τελευταία προσπάθεια να βρεθεί, τα μέλη της φιλοζωικής, προχωρούν σε επικήρυξή του προκειμένου να δοθούν, έστω και ανώνυμα, πληροφορίες.

Πηγή: Newsbomb.gr