Αδιανόητο: Ο γιος της βίαζε 4χρονο παιδί κι εκείνη τον κάλυπτε...

Αδιανόητο: Ο γιος της βίαζε 4χρονο παιδί κι εκείνη τον κάλυπτε...

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για την υπόθεση ασέλγειας κατά του μικρού παιδιού στο Αγρίνιο

Aνατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση ποινικής δίωξης κατά του 28χρονου από το Αγρίνιο, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου αγοριού.

Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας είχε πρόσβαση στο παιδάκι μέσω της ίδιας του της μητέρας. Σαν να μην έφτανε αυτό η 52χρονη γυναίκα γνώριζε τις πράξεις του γιου της, τον συγκάλυπτε και ταυτόχρονα τον άφηνε να τις επαναλαμβάνει.

Ο 28χρονος από το Αγρίνιο Facebook

Σύμφωνα με τις τότε αποκαλύψεις, ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου τη 52χρονη γυναίκα και τον γιο της ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του. Η γυναίκα ήταν αυτή που το παιδί (baby sitting) και έτσι ο γιος της απέκτησε είχε πρόσβαση στο αγοράκι.

Υπενθυμίζεται ότι την υπόθεση είχε δημοσιοποιήσει η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε ακόμα 200 μαρτυρίες κακοποίησης. Ωστόσο, η αστυνομική έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν σε εξέλιξη από τα τέλη του του 2021.

O 28χρονος από το Αγρίνιο Facebook

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr