Αυτοί είναι οι χειρότεροι διαρρήκτες στην ιστορία – Κλείστηκαν στο ασανσέρ (video)

Απίστευτο σκηνικό στην Αθήνα.

Το… βραβείο των χειρότερων διαρρηκτών στην… παγκόσμια ιστορία διεκδικούν τρεις Γεωργιανοί, οι οποίοι προσπάθησαν να ληστέψουν ένα σπίτι στην περιοχή του Γκύζη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρεται σε ρεπορτάζ του «Star», οι τρεις άνδρες δρούσαν ανενόχλητοι, όταν κατάλαβαν πως έχουν γίνει αντιληπτοί.

Όπως υποστήριξαν άνθρωποι στην γειτονιά, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας θέλησε να ανέβει στον όροφο που ήταν σε εξέλιξη η ληστεία, όταν άκουσε θόρυβο μέσα από το σπίτι. Έτσι, υπήρξε κινητοποίηση, όχι μόνο από την μεριά του, αλλά και από την πλευρά των διαρρηκτών, οι οποίοι τα… μάζεψαν άμεσα και μπήκαν στο ασανσέρ να φύγουν.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Βλέπετε, θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να ξεφύγουν από τους κατοίκους, αλλά δεν είχαν υπολογίσει έναν σημαντικό παράγοντα. Ο ανελκυστήρας ήταν παλαιού τύπου, με αποτέλεσμα να μην αντέχει το απότομο βάρος από τους τρεις άνδρες. Έτσι, κόλλησε μεταξύ των ορόφων.

Την ίδια ώρα, ο διαχειριστής είχε καλέσει την Αστυνομία, η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο. Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν το… κώλυμα του ασανσέρ, κάλεσαν την Πυροσβεστική και έπειτα από λίγη ώρα, ένας ένας ο ληστής έβγανε και έπεφτε πάνω στους αστυνομικούς. Πάνω τους βρέθηκε η… λεία από το διαμέρισμα που είχαν «χτυπήσει», αλλά και εργαλεία διάρρηξης.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανακαλύφθηκε νέο είδος «θαλάσσιας κατσαρίδας» – Η επίσημη ονομασία (video)

Καρχαρίας κατασπάραξε δελφίνι κοντά στην ακτή – Σκληρές εικόνες (video)

Του πήγε καυτό καφέ στο κρεβάτι – «Πάγωσε» από αυτό που έγινε μετά (video)

Exit mobile version