La Casa de Papel: Η αποκάλυψη για την 5η σεζόν που τρελαίνει (photos)

Ενθουσιασμός επικρατεί στους φαν της σειράς.

Στην αποκάλυψη πως βρίσκεται σε διαδικασία για την δημιουργία της 5ης σεζόν της διάσημης ισπανικής σειράς «La Casa de Papel» προχώρησε ο Άλεξ Πίνα. Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε την σειρά που έχει προκαλέσει… ντελίριο στους τηλεθεατές αποκάλυψε τα πλάνα του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Άλεξ Πίνα ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία βρίσκεται μαζί με τον σκύλο του στην αιώρα του στην εταιρεία παραγωγής του «Vancouver Media» και έχει στα πόδια του το λάπτοπ του.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Εκεί εργάζεται πυρετωδώς για το σενάριο της επόμενης σεζόν της διάσημης ισπανικής σειράς. Μάλιστα, στην πόζα που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φοράει ένα μπλουζάκι με το όνομα της «Τόκιο».

Έτσι, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από το «Netflix» για την επιστροφή της διάσημης συμμορίας, η οποία στο τέλος της τελευταίας σεζόν είχε… μείνει μέσα στην Κεντρική Τράπεζα της Ισπανίας, ενώ ο «Καθηγητής» είχε βρεθεί αντιμέτωπος με το όπλο της επιθεωρήτριας Αλίσια Σιέρα.

Δείτε στην gallery…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκαναν βόλτα στο δάσος και βρήκαν ζώο που ζει σε άλλη ήπειρο (photos)

Χαμός σε πανηγύρι στην Εύβοια – Περισσότερα από 2.000 άτομα στο χώρο (pics+vids)

Νοσταλγία: Δέκα φωτογραφίες που μόνο οι… παλιοί θα καταλάβουν

Exit mobile version