Διάσημος σεφ σχολιάζει χιουμοριστικά τα νέα μέτρα με… Αντετοκούνμπο (photos)

Η ατάκα του στο Instagram.

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο θέλησε διάσημος Έλληνας σεφ να σχολιάσει τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση για την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού, αναφορικά με τα άτομα που επιτρέπονται στα εστιατόρια. Μάλιστα, χρησιμοποίησε για παράδειγμα τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Ο λόγος γίνεται για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος έχει δείξει πως έχει αρκετά αναπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ, τόσο από τις αναρτήσεις του στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, όσο και από τις ατάκες του στο MasterChef. Ο εκ των κριτών του διάσημου διαγωνισμού φαγητού λίγο μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση έσπευσε να δώσει την… απάντησή του.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ έχει ανεβάσει ένα story στο Instagram, όπου έχει κυκλώσει το σημείο της ανακοίνωσης που γίνεται αναφορά για τα άτομα που επιτρέπονται μέσα στα εστιατόρια. Βάσει της οδηγίας, σ’ ένα τραπέζι μπορούν να κάθονται μέχρι 4 άτομα, εκτός κι αν πρόκειται για συγγενείς πρώτου βαθμού που επιτρέπεται να κάθονται μέχρι 6 άτομα.

Με αρκετή δόση χιούμορ, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος… άφησε το σχόλιό του, αναφέροντας: «Να μου έρθουν δηλαδή οι Αντετοκούνμπο, να μην μπορώ να εξυπηρετήσω», μια και πρόσφατα ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο και η γυναίκα του έκαναν παιδάκι, κάτι που σημαίνει πως ο αριθμός της οικογένειας ανεβαίνει στα επτά άτομα.

Δείτε στην gallery…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα φυσικά κόλπα για να μην βρωμάει το ψυγείο σας (photos)

Σήκωσε το καπάκι και «πάγωσε» με το μεγάλο φίδι που ήταν μέσα (video)

Επική γκάφα – Πήγε να πιάσει το ψάρι αλλά την πάτησε (video)

Exit mobile version