MasterChef 4: Έρχεται η νέα μεγάλη ανατροπή! Η αλλαγή στους κανόνες και η αποχώρηση (videos)

Έφτασε η ώρα για νέα δεδομένα στο διάσημο ριάλιτι μαγειρικής.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η… δράση στο MasterChef. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/4) οι παίκτες βρέθηκαν στο «Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος» όπου μαγείρεψαν και προσπάθησαν να… παντρέψουν υλικά και τεχνικές της Ελλάδας με αυτές άλλων μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσιάζοντας τα πιάτα τους στους Μαργαρίτη Σχοινά και Μαργκρέτε Βεστάγκερ.

Ο αντιπρόεδρος και η εκτελεστική αντιπρόεδρος της Κομισιόν, μαζί με τους κριτές, βαθμολόγησαν τις προσπάθειες των τριών ομάδων. Έτσι, στο επεισόδιο της Τρίτης (28/4) θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στους παίκτες, ωστόσο, η συνέχεια θα είναι διαφορετική από αυτή που έχουμε μάθει. Και αυτό γιατί μπαίνουν νέοι κανόνες για την αποχώρηση.

Όπως έγινε γνωστό από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, πριν την έναρξη της ομαδικής δοκιμασίας, μόνο μία ομάδα μπορεί να κερδίσει τη… μάχη, κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες από τις υπόλοιπες δύο θα μπουν σε διαδικασία αποχώρησης. Όμως, δεν θα ισχύσει η ψηφοφορία μεταξύ των παικτών που πήραν μέρος. Αντίθετα, θα υπάρχει μία δοκιμασία που θα καθορίσει την ομάδα που θα παλέψει για να μην χάσει κάποιον παίκτη από την σύνθεσή της.

Αυτή η δοκιμασία έχει να κάνει με τις τηγανίτες. Οι παίκτες των δύο ηττημένων ομάδων θα διαγωνιστούν για να μπορέσουν να κερδίσουν για την ομάδα τους και να στείλουν τους παίκτες από την αντίπαλη ομάδα στα… σχοινιά, όπου και θα προκύψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Δείτε τα βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version