MasterChef: Βγήκε από το παιχνίδι και άφησε τις κουζίνες! (video)

Έκανε στροφή στην καριέρα του.

Έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσα από την παρουσία του στον διάσημο διαγωνισμό μαγειρικής. Αν και κατάφερε να μπει στο σπίτι του MasterChef, δεν κατάφερε να παραμείνει για μεγάλο διάστημα, καθώς ήταν από τους πρώτους που αποχώρησε. Λίγους μήνες αργότερα έχει αφήσει πίσω του μία για… πάντα τις κουζίνες.

Ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης, για τον οποίο και σας γράφουμε, πήρε μέρος στον 3ο κύκλο γυρισμάτων του MasterChef, την περσινή τηλεοπτική σεζόν. Πλέον, έχει αφήσει τις κουζίνες πίσω του και εργάζεται στο Netflix.

«Εδώ και οκτώ χρόνια μένω και δουλεύω στην Ολλανδία. Είχα έρθει στην Ελλάδα μόνο για το “MasterChef”, ήθελα να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Στην Ολλανδία δούλευα μέχρι πριν δύο χρόνια ως μάγειρας, αλλά λόγω ενός ατυχήματος αναγκάστηκα να σταματήσω. Είχα ένα ατύχημα στον αυχένα μου και αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να δουλέψω στις κουζίνες. Δουλεύω στο Netflix τώρα, βοηθάω στο τεχνικό τμήμα με κάποια θέματα που δεν μπορεί να λύσει ο πελάτης. Οικονομικά είναι αρκετά καλύτερα σε σχέση με τον μισθό στις κουζίνες», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version