MasterChef 4: Ανατροπή! Αλλάζουν όλα – Η ανακοίνωση των κριτών που «πάγωσε» τους παίκτες (video)

Έρχονται νέα δεδομένα στο ριάλιτι μαγειρικής.

Στην τελική… ευθεία έχει μπει το MasterChef 4, καθώς ολοκληρώθηκε η Silver Award Week, με τον Δημήτρη Μπέλλο να αναδεικνύεται νικητής, επικρατώντας στον τελικό της Μαρίας Μπέη, παίρνοντας το έπαθλο των 10 χιλιάδων ευρώ, αλλά και την βαλίτσα με τα μαχαίρια. Έτσι, οι παίκτες αφήνουν πίσω τους την χαλαρή εβδομάδα που πέρασαν και επιστρέφουν στην… καθημερινότητα, όπου τους περιμένει μία ανατροπή… βόμβα.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά το τέλος του επεισοδίου της Τετάρτης (27/5) όπου ο Δημήτρης Μπέλλος αναδείχθηκε νικητής του Silver Award βγήκε στον… αέρα το trailer για το νέο επεισόδιο, αυτό της Δευτέρας (1/6). Εκεί, οι δύο κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος – καθώς ο Πάνος Ιωαννίδης απουσιάζει – υποδέχονται τους παίκτες και κάνουν τις… ανακοινώσεις.

Τον λόγο έχει πάρει ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος ενημερώνει τους παίκτες πως πλέον αλλάζουν τα πάντα. Μάλιστα, στα επόμενα… καρέ εμφανίζονται οι παίκτες να προσπαθούν να αντιληφθούν τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται μέσα στο παιχνίδι. Όπως υποστήριξε ο κριτής του διαγωνισμού, τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν τρεις αποχωρήσεις και όχι μία, όπως ανέφεραν οι κανόνες του MasterChef μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version