MasterChef 4: Παίκτης έκανε πρόταση γάμου – Η απάντηση της κοπέλας (video)

Θα το πάρει τελικά το κορίτσι.

Πράξη έκανε τα λόγια του περί πρότασης γάμου στην σύντροφό του ο πρώην – πλέον – παίκτης του MasterChef, λίγο διάστημα μετά την αποχώρησή του από το σπίτι του διάσημου ριάλιτι μαγειρικής. Μάλιστα, η αποκάλυψη έγινε από την κοπέλα, μέσα από τα social media.

Φυσικά και αναφερόμαστε στον Γιώργο Λασκαρίδη, ο οποίος αποχώρησε από το MasterChef στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/6) ως 6ος, καθώς στην συνέχεια ακολούθησε και η αποχώρηση του Δημήτρη Μπέλλου, λίγο πριν την τελική τετράδα, προκαλώντας… ανατροπή στα spoilers που τον ήθελαν πιο ψηλά.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης είχε αποκαλύψει πως στόχος του είναι να κερδίσει τον τίτλο του MasterChef και στην συνέχεια να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Λότους. Μπορεί τελικά να μην έφτασε μέχρι την… πηγή του διάσημου ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο, έκανε… πράξη την πρόταση.

Μάλιστα, η Λότους, μέσω μηνύματός της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, αποκάλυψε την πρόταση, με βίντεο, αλλά και την απάντησή της, η οποία ήταν θετική. «Είπα ναι… Ναι, θέλω να ζήσω μια αυθόρμητη, τρελή και περιπετειώδη ζωή με εσένα Γιώργο Λασκαρίδη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε επίσης:

MasterChef 4: Άγριο κράξιμο σε Μαρία – Οι αντιδράσεις για Μπέλλο, 4άδα στο Twitter (photos+tweets)

Αδειάζετε τις τομάτες με το κουτάλι στα γεμιστά; Σταματήστε αμέσως! (photos)

Άκουσαν θόρυβο στο μπαλκόνι – «Πάγωσαν» μόλις είδαν τι ήταν (video)

Exit mobile version