Survivor: Έσκασε η… διαρροή! Ξεκινά η δράση – Έρχονται οι πρώτες αιτήσεις

Το spoiler που θα σας ενθουσιάσει.

Νέα δεδομένα έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα όσον αφορά στο πλάνο «Survivor», τόσο για τον «ΣΚΑΪ», όσο και για την εταιρεία παραγωγής του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πληροφορίες, οι… μηχανές έχουν αρχίσει να παίρνουν… μπροστά και άμεσα αναμένεται να έχουμε και… ανακοινώσεις.

Αυτό που έχει… διαρρεύσει εδώ και καιρό είναι πως το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζεται να εντάξει και πάλι το ριάλιτι στο πρόγραμμά του, αλλά όχι στο πρώτο… μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Όπως έγινε και στις προηγούμενες… εκδοχές του Survivor, η προβολή του θα γίνει μετά το νέο έτος, αν όλα πάνε βάσει του προγραμματισμού που έχει τεθεί επί τάπητος.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Ωστόσο, τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί αναφέρουν πως οι επικεφαλής του πλάνου έχουν ήδη αρχίσει τις προεργασίες για να σχηματιστούν οι δύο ομάδες που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο για το νέο κύκλο γυρισμάτων. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ξεκινήσει τα πρώτα τηλέφωνα σε celebrities, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις τους για την ομάδα των «Διάσημων».

Όμως, οι ιθύνοντες του καναλιού δεν έχουν μείνει εκεί, μια και έχουν αρχίσει την προεργασία και για την διαδικασία των αιτήσεων για ενδιαφερόμενους που θέλουν να μπουν στο παιχνίδι και να βρίσκονται στην ομάδα των «Μαχητών». Μάλιστα, δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να βγει στον… αέρα το πρώτο trailer για τις λεπτομέρειες των αιτήσεων.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef 4: Άγριο κράξιμο σε Μαρία – Οι αντιδράσεις για Μπέλλο, 4άδα στο Twitter (photos+tweets)

Αδειάζετε τις τομάτες με το κουτάλι στα γεμιστά; Σταματήστε αμέσως! (photos)

Άκουσαν θόρυβο στο μπαλκόνι – «Πάγωσαν» μόλις είδαν τι ήταν (video)

Exit mobile version