Αυτά είναι τα ριάλιτι της νέας σεζόν!

Τι θα δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες

Η σεζόν που διανύουμε και τελειώνει σε λίγες μέρες, ήταν περίεργη για όλα τα κανάλια.

Ο κορονοϊός έβαλε φρένο σε κάποια project όπως το Big Brother, ενώ φάνηκε πως τα περισσότερα κανάλια θέλησαν να επενδύσουν στη μυθοπλασία. Φαίνεται όμως πως από τη σεζόν 2020/21 αυτό αλλάζει ξανά.

Το πρόγραμμα που επιστρέφει έστω και… καθυστερημένα, είναι το Big Brother. Μετά την αναβολή που πήρε λόγω του Covid-19, ο «Μεγάλος Αδερφός» έρχεται στο ΣΚΑΙ με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη.

Στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν, το Survivor επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας, ενώ το ίδιο θα κάνει και το My Style Rocks, το οποίο διακόπηκε φέτος. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το dailymedia.com.gr, ο ΣΚΑΙ ετοιμάζει και ριάλιτι μεταμφιέσεων και υποψήφιες για τη παρουσίασή του είναι οι Ιωάννα Μαλέσκου και Δούκισσα Νομικού.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Ας πάμε τώρα στον Alpha. Το κανάλι της Κάντζας φαίνεται πως θα επενδύσει και αυτό σε ριάλιτι. Το «Bachelor» αναμένεται να προβληθεί στο πρώτο μισό της νέας σεζόν, χωρίς να γνωρίζουμε ποιος θα είναι παρουσιαστής. Επίσης, ίσως δούμε ξανά τον Έκτορα Μποτρίνι στο κανάλι, φυσικά με μαγειρική εκπομπή.

Στο Star θα «παίξουν» με τη γνωστή συνταγή. Το GNTM 3 αναμένεται να σαρώσει ξανά, αυτή τη φορά έχοντας και άντρες. Το ριάλιτι μοντέλων θα προβληθεί στο πρώτο μισό της νέας σεζόν και στο δεύτερο μισό, δεν γίνεται να λείπει το MasterChef!

Το ριάλιτι που έχει τρελάνει τα μηχανάκια της Nielsen, θα προβληθεί για άλλη μια χρονιά, καθώς η συνταγή του είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένη.

Πηγή: dailymedia

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Πρώην παίκτρια σε ημίγυμνη φωτογραφία στο Instagram (photos)

Βγήκε από το σπίτι της – Αυτό που έπαθε αμέσως μετά δεν θα το ξεχάσει (video)

MasterChef 4: Επικό… ξέσπασμα στο twitter για Μαρία (photos)

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Exit mobile version