La Casa de Papel: Η εξέλιξη που προκάλεσε ντελίριο στους τηλεθεατές (photos)

Έχει δημιουργηθεί… χαμός στα social media.

Ενθουσιασμό στους τηλεθεατές της διάσημης ισπανικής σειράς προκάλεσε η… δράση των ηθοποιών και των συντελεστών του σίριαλ στα social media. Ο «Profesor» αλλά και ο «Berlin» έδωσαν μερικούς λόγους για… πανηγυρισμούς, μια και ανέβασαν στον προσωπικό τους λογαριασμό, πόζες που δείχνουν πως όλα είναι… έτοιμα για τη νέα σεζόν.

Πριν από μερικές μέρες, ο Άλεξ Πίνα, ο δημιουργός της «συμμορίας» και της ισπανικής σειράς που κατάφερε να κατακτήσει όλο τον κόσμο, μέσω της πλατφόρμας του Netflix, είχε αποκαλύψει πως δούλευε το σενάριο για την 5η σεζόν. Οι πόζες που ανέβασε ήταν από τα γραφεία της εταιρείας παραγωγής του «Vancouver Media», έχοντας το λάπτοπ στα πόδια του.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Ωστόσο, τώρα ήταν η σειρά των ηθοποιών του σίριαλ. Ο «Καθηγητής», κατά κόσμον Αλβάρο Μόρτε, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φοράει μία μάσκα και είναι στα στούντιο που γίνονται τα γυρίσματα με το μήνυμα: «Επέστρεψα. Ο Καθηγητής επέστρεψε».

Στον ίδιο μήκος… κύματος είχε κινηθεί και ο Πέδρο Αλόνσο, ο «Berlin», ο οποίος φαίνεται έξω από την εταιρεία παραγωγής του «La Casa de Papel» και έγραψε ένα αινιγματικό ποστ, με το οποίο ενημέρωνε πως είναι έτοιμος για τη νέα του… επιστροφή στην σειρά.

Δείτε στην gallery…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μυρίζουν τα χέρια σας από κρεμμύδια; Έτσι θα φύγει (photos)

Σ’ αυτό το σημείο του σπιτιού πηγαίνουν τα φίδια (video)

Σκύλος επιτίθεται σε μεγάλη σαύρα – Τον πόνεσε η αντίδρασή της (video)

Exit mobile version