Netflix: Το εργαλείο που θα βοηθήσει τους χρήστες

Υποδεχτείτε το “Shuffle”

Έχετε βρεθεί πότε στη θέση που να μην ξέρετε τι ταινία ή ποια σειρά να ξεκινήσετε; Όπως όλα δείχνουν, το Netflix θέλει να σας βοηθήσει. Μετά την Αυστραλία και μερικές περιοχές παγκοσμίως, η streaming υπηρεσία κυκλοφόρησε σε περισσότερο κοινό το νέο της εργαλείο.

Πρόκειται για το “Shuffle Play”, το οποίο θέλει να σας βοηθήσει όταν δεν ξέρετε τι να παρακολουθήσετε. Το νέο κουμπί Shuffle Play κάνει ακριβώς αυτό που λέει, σας προτείνει μια τυχαία τηλεοπτική σειρά ή ταινία. Δεν είναι εντελώς τυχαίο, ωστόσο, καθώς το κουμπί θα επιλέξει σειρές και ταινίες χρησιμοποιώντας αλγόριθμους για να καθορίσει ποια ταινία θα απολαύσετε με βάση αυτά που έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν.

Το Shuffle Play άρχισε να εμφανίζετε τον τελευταίο καιρό στις τηλεοράσεις που χρησιμοποιούν την Netflix εφαρμογή και όχι ακόμα στα smartphones. Ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας μίλησε στο TechCrunch, λέγοντας ότι το νέο χαρακτηριστικό θέλει να σας βοηθάει στο τι να παρακολουθείτε, άμεσα και γρήγορα, ενώ θα έρθει και σε περισσότερους χρήστες μελλοντικά.

Πηγή: unboxholics

Exit mobile version