Big Brother: Απίστευτο κράξιμο στο Twitter για Ραΐσα και δίδυμους (photos)

Το πέσιμο, οι χυλόπιτες και οι αντιδράσεις των τηλεθεατών.

Απίστευτο… χαμό στους χρήστες του Twitter προκάλεσε το τελευταίο επεισόδιο του «Big Brother». Απόλυτη… πρωταγωνίστρια ήταν η Ραΐσα, η οποία έδειξε την μεγάλη της… συμπάθεια προς τους Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή, τους δίδυμους που προκάλεσαν… αναστάτωση από την αρχή στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού».

Πριν από λίγες μέρες έγινε η αποκάλυψη πως οι Χρήστος και Παναγιώτης έχουν μπει στο παιχνίδι και σχεδόν άμεσα, η Ραΐσα έδειξε το ενδιαφέρον της. Όχι για έναν από τους δύο, αλλά και για τους δύο. Με… εναλλαγές. Μάλιστα, αυτό φάνηκε καθαρά στο τελευταίο επεισόδιο.

Η Ραΐσα ξεκίνησε να δείχνει ενδιαφέρον για τον έναν αδερφό, αλλά μόλις… έφαγε χυλόπιτα αποφάσισε να… γυρίσει το χαρτί και να στρέψει την προσοχή της στον άλλο αδερφό. Μόνο που και εκεί… έπεσε πάνω σε τοίχο, καθώς φάνηκε πως δεν υπήρχε ανταπόκριση.

Ωστόσο, η… δράση της Ραΐσα, που κατάφερε να μονοπωλήσει το επεισόδιο, προκάλεσε πολλά σχόλια στο Twitter. Και τα περισσότερα τιτιβίσματα δεν ήταν… υπέρ της παίκτριας του «Big Brother», ενώ στο… στόχαστρο βρέθηκαν και οι δίδυμοι, Χρήστος και Παναγιώτης.

Δείτε τα καλύτερα τιτιβίσματα στην gallery…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Σώθηκαν από θαύμα μοτοσικλετιστές σε τροχαίο (video)

Το αγόρι-αράχνη! Σκαρφαλώνει τους τοίχους σαν τον Spiderman (video)

Αυτό είναι το γηραιότερο ζευγάρι στον κόσμο (photos)

Exit mobile version