Big Brother: Επιστρέφει οριστικά το Live Streaming με δύο αλλαγές (photos)

Η απόφαση που πάρθηκε από τον «ΣΚΑΪ».

Την απόφαση για την επιστροφή του live streaming όσων συμβαίνουν στο σπίτι του «Big Brother» πήρε ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου, μερικές μέρες μετά τα όσα έγιναν με τα χυδαία σχόλια του Αντώνη Αλεξανδρίδη, τα οποία έφεραν τον Κρητικό παίκτη εκτός του διάσημου ριάλιτι.

Λίγες ώρες μετά τα πρώτα σχόλια του παίκτη, το κανάλι είχε αποφασίσει να σταματήσει την προβολή όσων γινόντουσαν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» σε απ’ ευθείας μετάδοση, 23 ώρες την ημέρα, ενώ σε ανακοίνωσή του είχε χαρακτηρίσει ανθρώπινο λάθος την δημοσιοποίηση του συγκεκριμένο στιγμιότυπου που προκάλεσε χείμαρρο αντιδράσεων.

Μάλιστα, ο «ΣΚΑΪ» είχε προχωρήσει στην προσωρινή διακοπή του live streaming, ωστόσο, φαίνεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες, τελικά αποφασίστηκε να αρθεί η συγκεκριμένη απόφαση και να μπορούν οι τηλεθεατές να παρακολουθούν, μέσω διαδικτύου, όσα συμβαίνουν στο σπίτι του «Big Brother».

Ωστόσο, η επιστροφή του live streaming θα έρθει με δύο σημαντικές αλλαγές, σε μία προσπάθεια του καναλιού να ελέγξει όσα βγαίνουν από το σπίτι, προκειμένου να μην βρεθεί και πάλι προ εκπλήξεων.

Δείτε παρακάτω πότε επιστρέφει το live streaming και τις δύο αλλαγές…

Πάρθηκε η απόφαση για την επιστροφή του Live Streaming στο Big Brother
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη επιλογή θα είναι διαθέσιμη στους τηλεθεατές από την Παρασκευή, μετά το Live
Ωστόσο, το live streaming έρχεται με δύο σημαντικές αλλαγές
Η πρώτη έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν θα πρόκειται για live μετάδοση, μια και θα παρουσιάζονται όσα συμβαίνουν στο σπίτι με 20 λεπτά καθυστέρηση
Στην παραγωγή προστίθεται μία ομάδα δημοσιογράφων που θα ελέγχουν τα πάντα και θα είναι αυτοί που θα δίνουν το τελικό «ok» για να βγει στον αέρα

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έπιασαν πύθωνα και τον βασάνισαν γιατί νόμιζαν πως είχε φάει μωρό (video)

Γι’ αυτό δεν πρέπει να βάζετε τις πατάτες μαζί με τα κρεμμύδια (photos)

Χάος σε δρόμο – Στρατός διέκοψε την κυκλοφορία για έναν ελέφαντα (video)

Exit mobile version