Big Brother – Παναγιώτης: «Όλοι έχουμε δει το βιντεάκι…» (videos)

Big Brother: Δείτε τι είπε ο Παναγιώτης Βαρουξής για τη σχέση του με τη Χριστίνα Ορφανίδου

Την Παρασκευή (30/10) ο Παναγιώτης Βαρουξής ήταν εκείνος που αποχώρησε από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» και όταν πήγε στο πλατό, εκεί πέρα του Χάρη Βαρθακούρη και του Ανδρέα Μικρούτσικου, τον περίμενε και η Χριστίνα Ορφανίδου.

Η σχέση τους στο σπίτι του Big Brother δεν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο και από την πρώτη στιγμή που είδε -ξανά- ο ένας τον άλλον, ξεκίνησαν οι… σπόντες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (2/11), ο Παναγιώτης ήταν καλεσμένος στο «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για όλα όσα έζησε στο σπίτι, αλλά και για τη σχέση του με την 35χρονη παίκτρια poker.

«Μου ήρθε κρυάδα με την αποχώρησή μου, δεν το περίμενα. Τη Χριστίνα δεν την ερωτεύτηκα ποτέ. Ήμουν κοντά της γιατί μου άρεσε σαν γυναίκα και ήθελα να έχω ένα άτομο κοντά μου. Ποτέ δεν είχα πει τι να ψηφίσει. Λέει κάποια ψεματάκια. Δεν έχω πει σε κανέναν τι να ψηφίσει.

Ειδικά για την Άννα Μαρία. Την Άννα Μαρία τη στηρίζω φουλ. Στηρίζω τον αδερφό μου και την Άννα Μαρία», είπε αρχικά ο 22χρονος. Δείτε τι ανέφερε για τη Χριστίνα στο βίντεο.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Απογοήτευση! Τρομάζει ο χάρτης χιονοκάλυψης της Ευρώπης

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά σπάνιο καλαμάρι στην άβυσσο (video)

Σε δυσκολεύει το πρωινό ξύπνημα; 14 τρόποι για να γίνεις άλλος άνθρωπος (vid)

Exit mobile version