Survivor – Αποκλειστικό: Κρίσιμο Σαββατοκύριακο! Στην Αθήνα ο Ιλιτζαλί για το μεγάλο «χτύπημα

Survivor: Στην Αθήνα αναμένεται να φτάσει μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να κάνει το μεγάλο… κόλπο – γκρόσο και να πείσει τον Νο 1 στόχο της παραγωγής για την ομάδα των Διασήμων να πει το «ναι» και να ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο.

Ο Τούρκος μεγιστάνας έχει ήδη ενημερωθεί για τις προχωρημένες επαφές των δύο πλευρών και θέλει να αναλάβει ο ίδιος -σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές- την ολοκλήρωσή τους, ευελπιστώντας πως θα καταφέρει να κάμψει τις τελευταίες αντιρρήσεις του μεγάλου star.

Παράλληλα, μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να κλειδώσει και η υπόλοιπη ομάδα των Διασήμων, με την παραγωγή να έχει κάνει ήδη την προ-επιλογή και τις βολιδοσκοπήσεις, αφού πια βρισκόμαστε λίγες μόλις μέρες πριν την έναρξη του ταξιδιού για τον Αγιο Δομίνικο για την έναρξη των γυρισμάτων του Survivor 4.

Υπενθυμίζουμε, πως δεδομένη αυτήν τη στιγμή είναι η συμμετοχή στην ομάδα των Διασήμων του Τριαντάφυλλου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και της Ιωάννας Τούνη.

Ο μέχρι τώρα προγραμματισμός θέλει την παραγωγή και τις ομάδες Μαχητών και Διασήμων να αναχωρούν για τον Αγιο Δομίνικο στις 18 Δεκεμβρίου και το πρώτο επεισόδιο του Survivor να παίζει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 2 Ιανουαρίου 2021.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor: Το ποσό μαμούθ που φέρεται να πήρε ο Βασιλάκος.

Καιρός: Η εκτίμηση του Αρναούτογλου για τον Δεκέμβριο… Χειμώνας μέσα στις γιορτές; (photos)

Exit mobile version