Survivor – Αποκλειστικό: Εισέπραξε δύο… ηχηρά «όχι» ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Survivor: Δύο στα δύο… όχι εισέπραξε ο Τούρκος μεγιστάνας, Ατζούν Ιλιτζαλί, από τους ισάριθμους διάσημους που είχε στην κορυφή της λίστας του, για να τους πείσει να ταξιδέψουν στον Αγιο Δομίνικο.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για τις τελικές επαφές με τα μέλη της παραγωγής που «τρέχουν» στην Αθήνα για τη στελέχωση της ομάδας των Διασήμων.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, παρά τις εξαιρετικά υψηλές προτάσεις που έκανε ο Ιλιτζαλί, ανεβάζοντας σε τρελά επίπεδα τα χρήματα που προσέφερε στους δύο βασικούς υποψηφίους, οι απαντήσεις που εισέπραξε ήταν αρνητικές.

Μέχρι στιγμής, έχει διαρρεύσει πως η Ιωάννα Τούνη ήταν η πρώτη που είπε το «όχι» στο Survivor, καθώς έκρινε πως δεν είναι σε θέση αυτήν την περίοδο να αφήσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Αρνητική, όμως, ήταν και η απάντηση από το πολύ μεγάλο όνομα που είχε βολιδοσκοπήσει η παραγωγή του Survivor, με τις πληροφορίες εδώ να αναφέρουν πως ο βασικός λόγος που προέκυψε η άρνηση ήταν… συναισθηματικός και όχι οικονομικός.

Κοινώς, ο στόχος του Ιλιτζαλί δεν θέλησε να αφήσει πίσω στην Αθήνα την αγαπημένη του, εκείνη δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να τον ακολουθήσει -για δικούς της επαγγελματικούς λόγους- και έτσι κρίθηκε σκόπιμο να μην αποδεχτεί την εξαιρετικά δελεαστική πρόταση που άγγιζε ακόμα και τα 300.000 ευρώ.

Επειδή, ωστόσο, πληροφορίες θέλουν τον Ιλιτζαλί να μην έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη, θα κρατήσουμε μια μικρή επιφύλαξη ως προς το αν τελικά θα είναι και αυτή η τελική εξέλιξη σε σχέση με τον συγκεκριμένο Διάσημο που αποτελεί τον διακαή πόθο του Τούρκου μεγιστάνα, ώστε να τον δει να συμμετέχει στο Survivor.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός – Χιόνι με το τουλούμι στις Αλπεις – Απίθανες εικόνες

Πότε ανοίγουν Jumbo, Max, Μουστάκας και Ζαχαριάς;

Exit mobile version