Σία Βοσκανίδου – Bachelor: Η απάντηση για τις επεμβάσεις και η συμβουλή του Παντελίδη (videos)

Στο πλατό του «Happy Day» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας η Σία Βοσκανίδου, η οποία αποχώρησε στο επεισόδιο της Παρασκευής από το «The Bachelor».

Η 26χρονη πραγματοποίησε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση και μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την εμπειρία της στο ριάλιτι.

Μεταξύ άλλων, η μελαχρινή καλλονή μίλησε για την εμπειρία της στο «Bachelor», το τραγούδι που έγραψε για τον Παναγιώτη Βασιλάκο και θα κυκλοφορήσει σύντομα, αλλά και για τη συμβουλή που της είχε δώσει ο Παντελής Παντελίδης.

Η Σία Βοσκανίδου, θέλησε να απαντήσει και στα αρνητικά σχόλια για τις βλεφαρίδες αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

«Μου έχουν στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Εγώ γελάω και μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά που διαβάζω. Σίγουρα ξέρω πως όταν βγαίνεις στην τηλεόραση πρέπει να ακούσεις και τα αρνητικά και τα θετικά σχόλια. Δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Μερικά σχόλια σίγουρα με στενοχωρούνε. Γατί βγάζουνε κακία κάποιοι άνθρωποι χωρίς να σε ξέρουν προσωπικά. Απλά από την εικόνα σου. Εγώ προσωπικά σα Σία δε θα έκανα τίποτα σε κανέναν άνθρωπο. Το θεωρώ λίγο χαζό. Αλλά τα δέχομαι όλα».

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπακοδήμου: Η εμφάνιση που «τρέλανε» τους πάντες στο «J2US» (pics)

Καιρός: Προσοχή μέχρι το μεσημέρι! Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου…

Φοβερό: Πώς μπορείς να μαντέψεις την ηλικία κάποιου σε ένα λεπτό! (video)

Exit mobile version