Survivor 2021: Αποκάλυψη που θα συζητηθεί! Αυτός… «έφαγε» τον Τανιμανίδη

Survivor 2021: Πολλά έχουν γραφτεί για την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη από το Survivor, όμως το παρασκήνιο για την πραγματική αιτία που προκάλεσε το διαζύγιο με τον Ατζούν Ιλιτζαλί απέχει αρκετά από την προφανή αιτιολογία…

Ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς, καθώς η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος και φυσικά μόνο φυσιολογικό δεν θα ακουγόταν να αφήσει πίσω την εγκυμονούσα σύντροφό του για να μεταβεί στον Αγιο Δομίνικο.

Πληροφορίες, ωστόσο, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, αναφέρουν πως το διαζύγιο των δύο πλευρών (Ιλιτζαλί – Τανιμανίδη) θα προέκυπτε έτσι κι αλλιώς, αφού ο Τούρκος μεγιστάνας είχε πάρει την απόφαση να… γυρίσει σελίδα στο Survivor 2021, αλλάζοντας παρουσιαστή.

Φυσικά, κανένα παράπονο δεν είχε απ’ τον Τανιμανίδη, με τον οποίο η συνεργασία έληξε απόλυτα φιλικά, συναινετικά και με την πόρτα πάντα ανοικτή για μια μεγάλη επιστροφή στο μέλλον…

Ο Ιλιτζαλί είχε ζητήσει εδώ και καιρό και είχε πάρει στα χέρια του τα αποτελέσματα μιας έρευνας δημοφιλίας μεταξύ των Ελλήνων παρουσιαστών, την οποία και πραγματοποίησε με απόλυτη μυστικότητα ο ΣΚΑΪ.

Η έρευνα αυτή έφερε πρώτο και με διαφορά στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, όχι τον Σάκη Τανιμανίδη, όπως πολλοί μπορεί να ανέμεναν, αλλά τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος έχει κλέψει για μια ακόμη φορά την παράσταση με την άρτια παρουσία του στο Voice.

Ο Ιλιτζαλί πήρε χωρίς δεύτερη σκέψη τη μεγάλη και εξαιρετικά δύσκολη απόφαση και επέλεξε να γυρίσει σελίδα στο Survivor, δίνοντας τα «κλειδιά» στον Γιώργο Λιανό και επιτρέποντας στον Σάκη Τανιμανίδη να μείνει απερίσπαστος στο πλευρό της συζύγου του.

Ο Τούρκος μεγιστάνας αποχαιρέτισε και μέσω Instagram τον Τανιμανίδη, ο οποίος -πλέον- αναζητά την επόμενη τηλεοπτική του στέγη, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στον ALPHA.

Το γεγονός πως ο Ιλιτζαλί δεν επιλέγει -σε αυτή τη φάση τουλάχιστον- να προσφέρει στον Τανιμανίδη ένα συμβόλαιο για κάποιο άλλο από τα πρότζεκτ που θα τρέξει η εταιρεία του στον ΣΚΑΪ, ίσως να δείχνει πολλά. Ισως, πάλι και τίποτα…

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπακοδήμου: Η εμφάνιση που «τρέλανε» τους πάντες στο «J2US» (pics)

Απίθανο θέαμα! 30.000 ψαρόνια έκαναν τη μέρα… νύχτα (video)

Καιρός: Απίθανες φωτογραφίες! Οταν ο ουρανός… βάφεται κόκκινος (photos)

Exit mobile version