Survivor 2021: Το «καυτό» δίδυμο της ομάδας των Μαχητών (pics)

Survivor 2021: Οι δύο κοπέλες που θα βάλουν «φωτιά» στον Άγιο Δομίνικο.

Λίγες μέρες απομένουν για την επιστροφή του Survivor στην ελληνική τηλεόραση, μετά από απουσία δύο χρόνων. Στις 27 Δεκεμβρίου (21:00) το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στον ΣΚΑΙ και ως τώρα γνωρίζουμε πως παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Λιανός, αλλά και τους 20 παίκτες.

Η ομάδα των Διασήμων θα απαρτίζεται από τους: Μιχάλη Αρναούτη, Αννα Μαρία Βέλλη, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνο Καλίδη, Περικλή Κονδυλάτο, Γιώργο Κοψιδά, Αγγελική Λάμπρη, Αλέξη Παππά, Κάτια Ταραμπανκό και Τριαντάφυλλο.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Μαχητών θα είναι: Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Παπαδόπουλος, Σοφία Μαργαρίτη, Νίκος Μπάρτζης, Chris Σταμούλης, Έλενα Mariposa Κρεμλίδου, Γιώργος Κόρομι, Έλενα Λιλιοπούλου, James Καφετζής και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στους Μαχητές ίσως οι περισσότεροι να στάθηκαν στο όνομα της Έλενας Κρεμλίδου, η οποία θα μπορούσε να είναι στην άλλη ομάδα καθώς το ευρύ κοινό την γνωρίζει, υπάρχουν όμως δύο κοπέλες που αναμένεται να τραβήξουν -επίσης- τα βλέμματα με την «καυτή» παρουσία τους.

Ο λόγος για τη γυμνάστρια Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και τη φουρνάρισσα Έλενα Λιλιοπούλου.

Η Μαριαλένα είναι 26 ετών και εργάζεται ως personal trainer, ενώ στο παρελθόν έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε έχοντας κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο στην κατηγορία της.

Η Έλενα σπουδάζει προπονητική και είναι υπάλληλος σε φούρνο. Από μικρή έκανε ενόργανη και χορό και τώρα ήρθε η ώρα να δείξει το πόσο δυναμική.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Το χωριό της Ελλάδας όπου όλοι οι κάτοικοι έχουν το ίδιο επίθετο (video)

Καιρός Χριστούγεννα: Κλείδωσε η κακοκαιρία από τις 26! Τι λένε Αρνιακός, Αρναούτογλου, ΕΜΥ

Survivor: Νέο spoiler! Οι δύο παίκτριες που έχουν έρθει σε κόντρα (video)

Exit mobile version