Survivor: Ράκος η Κάτια Ταραμπάνκο – Είναι ένα βήμα πριν αποχωρήσει;

Survivor: Απίστευτες σκηνές παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης στο συμβούλιο του νησιού, με την ομάδα των Διάσημων να καλείται να ψηφίσει ακόμα ένα παίκτη προς αποχώρηση και οι μισοί «κόκκινοι» να ρίχνουν κατηγορίες στην Κάτια Ταραμπάνκο ότι κλέβει… την ομάδα.

Όλα ξεκίνησαν από την παραλία με την Ελευθερία Ελευθερίου να τσακώνεται άγρια με την Κάτια Ταραμπάνκο σχετικά με το φαγητό. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η Κάτια είχε κλέψει ρύζι, θεωρώντας ίσως πως, επειδή φέρνει νίκες, έχει και το δικαίωμα να τρώει περισσότερο.

Η ένταση συνεχίστηκε και στο Συμβούλιο με την Ανθή Σαλαγκούδη να λέει ότι η Κάτια ζήτησε να τρώει περισσότερο, επειδή φέρνει νίκες… Στη συνέχεια, 4 συμπαίκτες της την ψήφισαν προς αποχώρηση.

Στο σημερινό τρέιλερ, η Κάτια είναι ένα συναισθηματικό ράκος. Στα πλάνα φαίνεται να μπαίνει στη θάλασσα πολύ προβληματισμένη, ενώ στη συνέχεια ξεσπά στην κάμερα, λέγοντας πως πίστευε ότι θα αντέξει περισσότερο και ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δεν την βοηθά.

Ετοιμάζει «βόμβα» με οικειοθελή αποχώρηση ή απλά είναι βαθιά προβληματισμένη από τη στάση των συμπαικτών της, που την ψήφισαν ενώ είναι τους φέρνει νίκες;

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης

Φάρμα: Ονόματα – «βόμβα» – Ποιους διάσημους θα δούμε στο παιχνίδι

Exit mobile version