Survivor Spoiler 15/1: Μένει ή φεύγει η Κάτια Ταραμπάνκο; Οι γιατροί αποφασίζουν… (vid)

Survivor Spoiler 15/1: Κορυφώνεται η αγωνία για τη συνέχιση ή μη της παρουσίας της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor…

Η Κάτια Ταραμπάνκο παρέμεινε για αρκετά 24ωρα σε νοσοκομείο, στον Αγιο Δομίνικο, καθώς οι γιατροί έκριναν σκόπιμη τη νοσηλεία της, αφού το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει κρίθηκε αρκετά σοβαρό.

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και στην Ελλάδα, αναφέρουν πως η Κάτια ταλαιπωρείται από κάποιο αυτοάνοσο, το οποίο στις συνθήκες που επικρατούν στον Αγιο Δομίνικο, «ξύπνησε» με αποτέλεσμα να της δημιουργεί προβλήματα στην υγεία της.

Τώρα, στο ερώτημα που «βασανίζει» πολλούς.

Μένει ή φεύγει από το Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο;

Οπως σας ενημερώσαμε και τις προηγούμενες ημέρες, θέμα οικειοθελούς αποχώρησης της Κάτιας δεν υπάρχει. Η Κάτια θέλει να μείνει στο Survivor και να δώσει τη μάχη μέχρι τέλους για την κατάκτηση της νίκης.

Ομως… Πλέον, δεν είναι η Κάτια αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση αλλά οι γιατροί. Και η παραγωγή του Survivor θέτοντας πάνω απ’ όλα την υγεία των παικτών, έχει δώσει ξεκάθαρα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στους γιατρούς, ώστε ΜΟΝΟ με τη σύμφωνη γνώμη αυτών να μπει και πάλι η Κάτια Ταραμπάνκο στους στίβους μάχης.

Δεν αποκλείεται, ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρχουν νέες εξελίξεις.

Σε πρώτη φάση σας μεταφέρουμε την πραγματική εικόνα για το θέμα υγείας της Κάτιας, αφού τα τελευταία 24ωρα ακούγονται και γράφονται ουκ ολίγες ανοησίες, αναφορικά με συμφωνίες και… ρεπό, που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.

Ψηφοφορία: Ψηφίστε εδώ για τον πιο δημοφιλή Μαχητή.

Ψηφίστε κι εσείς για τον πιο δημοφιλή παίκτη από την ομάδα των Διασήμων.

Survivor Spoiler

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Exit mobile version