Survivor Spoiler 22/1: Πάμε ξανά για αλλαγές στις συνθέσεις των ομάδων; Ολα ανοικτά… (vid)

Survivor Spoiler 22/1: Δύο νέες παίκτριες μπαίνουν στο Survivor την Κυριακή, μία για τους Κόκκινους και μία για τους Μπλε, όμως δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να προκύψουν κι άλλες αλλαγές.

Το κλίμα στην ομάδα των Κόκκινων δεν είναι απλά βαρύ, αλλά… απαγορευτικό για την όποια συμβίωση με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή Κονδυλάτο να αποτελούν το κόκκινο πανί, μετά από όσα συνέβησαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού και είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Τα σενάρια που έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους είναι δύο. Το πρώτο θέλει την Ανθή Σαλαγκούδη να ενημερώνεται από την παραγωγή για όσα έχουν συμβεί και τις τεράστιες αντιδράσεις που έχει ξεσηκώσει στην Ελλάδα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και να ζητά να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Το δεύτερο σενάριο, που ίσως αποδειχθεί και η μέση λύση, που προσωρινά έστω θα ικανοποιήσει και το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και την παραγωγή, είναι αυτό της μετακόμισης τόσο της Ανθής Σαλαγκούδη, όσο και του Περικλή Κονδυλάτου από την Κόκκινη ομάδα στην Μπλε, για να εκτονωθεί και η ένταση που προέκυψε μετά το τελευταίο συμβούλιο.

Καθώς και οι δύο επιλογές ανήκουν στη σφαίρα των σεναρίων, εξυπακούεται πως απλώς τις καταγράφουμε διότι «παίζουν» και σε τηλεοπτικές εκπομπές και διαδικτυακά, χωρίς να σημαίνει τίποτα -στην παρούσα φάση- για την εξέλιξη του Survivor.

Είναι σαφές, άλλωστε, πως με την εμφάνιση του MasterChef και την είσοδό του στη μάχη του τηλεοπτικού ανταγωνισμού, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα κάνει τα πάντα για να μην χάσει το Survivor τα σκήπτρα στην τηλεθέαση.

Η είσοδος της Βαλέριας Χοψονίδου για την κόκκινη ομάδα και μιας ακόμη μελαχρινής παίκτριας για την μπλε θα είναι απλώς η αρχή, όσων συναρπαστικών αναμένεται να δούμε να συμβαίνουν στο Survivor, αρχής γενομένης από το επεισόδιο της Κυριακής.

Ψηφίστε εδώ για τον πιο δημοφιλή παίκτη από την ομάδα των Κόκκινων (πρώην Διάσημοι).

Ψηφίστε εδώ για τον πιο δημοφιλή παίκτη από την ομάδα των Μπλε (πρώην Μαχητές).

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Exit mobile version