Survivor: Τέτοιο επεισόδιο δεν ξανάγινε – Οργή και ειρωνείες στο twitter

Survivor: Αυτά που έγιναν στο επεισόδιο της Τρίτης (26/1) δεν τα έχουμε ξαναδεί

Σκληρές μάχες, απίστευτα λόγια και μία ανάσα από το πιαστούν στα χέρια οι παίκτες. Αυτά που έγιναν στο επεισόδιο της Τρίτης (26/1) δεν θυμόμαστε να έχουν ξαναγίνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, είχαμε τον τραυματισμό του Τριαντάφυλλου, τον Περικλή να φτάνει στα όριά του με τον Πάνο Καλλίδη και τον Κώστα από τον κόκκινη ομάδα να τα βάζει με τον Νίκο Μπάρτζη.

Νικητές της δοκιμασίας σε ένα πραγματικό ντέρμπι γεμάρο ένταση, ήταν για μία ακόμη φορά οι «Μπλε» με σκορ 10-9, οι οποίοι γεύτηκαν και μπάρες δημητριακών ως έπαθλο του αγωνίσματος.

Ένταση στο συμβούλιο και υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Κώστας Παπαδόπουλος και η συμπεριφορά του απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη κατά το δεύτερο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλία απασχόλησαν τους παίκτες.

Τόσο ο Νίκος Μπάρτζης όσο και η Βαλέρια Χοψονίδου δήλωσαν προσβεβλημένοι από τη συμπεριφορά του παίκτη των «Κόκκινων», ο οποίος στηλίτευσε την παιδεία των αντιπάλων του.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αφού ανέφερε πως βοσκοί ήταν ακόμα και οι μαθητές του Ιησού Χριστού, ζήτησε συγγνώμη η οποία δεν έγινε δεκτή από τους αντιπάλους του.

Η συναγωνίστριά του, Ασημίνα Ιγγλέζου κατά τη παρέμβασή της είπε πως ο Κώστας Παπαδόπουλος «δασκαλεύτηκε» από τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας ώστε να σώσει τα προσχήματα.

Από την ψηφοφορία των «Κόκκινων», η Ανθή Σαλαγκούδη αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση με επτά ψήφους.

Ο Γιώργος Κοψιδάς ως νικητής της ατομικής ασυλίας υπέδειξε τον Περικλή Κονδυλάτο, λέγοντας πως ο σχεδιαστής κοσμημάτών τον έχει κατηγορήσει για υποκίνηση καταστάσεων, αρχηγικές τάσεις και εγωιστική συμπεριφορά στα αγωνίσματα.

Ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ασημίνα Ιγγλέζου και η Ανθή Σαλαγκούδη είναι οι τρείς παίκτες του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ που θα τεθούν στη κρίση και τη ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ: ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ SURVIVORΧαμός στο Twitter

Για άλλη μια φορά, το hashtag #SurvivorGR ανέβηκε στην κορυφή των trend στο twitter, με τον κόσμο να απορεί με αυτά που είδε, ενώ άλλοι κορόιδευαν αυτά που έγιναν στο επεισόδιο.

Survivor Ψηφοφορία: Ποιος θα κατακτήσει την πρώτη θέση;

MasterChef 5 – Ψηφοφορία: Ποιος είναι ο καλύτερος και πιο δημοφιλής κριτήςΕιδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Exit mobile version