Survivor spoiler: Περικλής εναντίον Ανθής Σαλαγκούδη – Τι έφερε τον «πόλεμο»

Survivor spoiler: Πώς οι δύο κολλητοί ήρθαν σε βαθιά ρήξη και ποια θα είναι η αντίδραση της Ανθής Σαλαγκούδη όταν ερωτηθεί για την φιλία της με τον Περικλή.

Κανείς δεν περίμενε ότι οι δύο συμπαίκτες της κόκκινης ομάδας, που από την πρώτη στιγμή έδεσαν και ανέπτυξαν μία ιδιαίτερη σχέση, θα κατέληγαν δύο «εχθροί».

Από την ημέρα που ο Περικλής Κονδυλάτος αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ Survivor, καθώς δεν κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στην «κολλητή» του Ανθή και στους Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά, έκανε μία στροφή 180 μοιρών… σε ότι αφορά τις φιλίες του μέσα στο παιχνίδι.

Κι ενώ τόσο καιρό τον είχαμε συνηθίσει να εναντιώνεται στον Γιώργο Κοψιδά και να «σιχτιρίζει» την ώρα και την στιγμή που βρέθηκε στην ίδια ομάδα με τον Τριαντάφυλλο, ξαφνικά στα πρώτα post του στα social media άρχισε να ρίχνει τα βέλη του κατά της Σαλαγκούδη.

Όταν ο Περικλής σχολίαζε την κίνηση του Τριαντάφυλλου να κάψει τα παπούτσια των πρώην «Διασήμων»:

Τι ακριβώς έγινε όμως και τα έσπασαν;

Ο Περικλής σε μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις στο Instagram εμμέσως πλην σαφώς αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους άλλαξε την στάση της απέναντι στην Ανθή. Όπως λέει η πρώην παίκτρια των «κόκκινων» φαίνεται ότι τον κατηγόρησε ότι κάνει φθηνό ριάλιτι, πράγμα που μάλλον ξεπέρασε τα όρια του Περικλή.

«Όταν αντιλήφθηκα κάποια πράγματα σου τα είπα ευθέως και από τότε έγινα ο χειρότερος εχθρός σου: Όταν σου είπα ότι το παιχνίδι δεν το γουστάρεις, ότι ούτε το να βγαίνεις προτεινόμενη σου αρέσει (εννοείται για το prestige), όταν σου είπα ότι τα παιδιά όχι μόνον δεν έχουν κάτι εναντίον σου ίσα ίσα πεινάνε εξαιτίας σου 2 μήνες τώρα και με τις νίκες τους επωφελείσαι κ από τροφή και από ασυλίες, εσύ σταμάτησες να μου μιλάς και μου είπες ότι κάνω φτηνό reality», γράφει στην ανάρτησή της.

Μάλιστα, πριν την αποχώρηση της Ανθής, ο Περικλής ανέβασε ακόμα ένα Post με το οποίο έδειχνε ξεκάθαρα την προτίμησή του στην Σοφία και την Μαριάνθη, τις οποίες προειδοποιούσε ότι κάποια στιγμή η συμπαίκτρια με την οποία ήρθαν κοντά θα τους… προδώσει!

«Σε θέλω εκεί να γίνεις σημαία και λάβαρο. Πάλεψε στο μυαλό σου Σοφία να μην θολώσει η κρίση σου για το ποιος αξίζει να είναι δίπλα σου και ποιος όχι. Εάν δεν το ανακαλύψεις σύντομα θα γίνεις το επόμενο του/ της γεύμα. Το αν θα σε φάει σε χρυσό πιάτο με αριστοκρατικο τρόπο η όχι δεν θα έχει καμία σημασία. Το ίδιο και συ Μαριανθη μου. Είμαι δίπλα σας», γράφει στο ποστ του.

Αυτό που περιμένουμε με αγωνία είναι η απάντηση της Ανθής Σαλαγκούδη σε όλα αυτά. Υποψιαζόταν κάτι όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι ή της έχουν έρθει κατακούτελα οι εξελίξεις;

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version