Your Face Sounds Familiar: Η Στικούδη έγινε «Σακίρα» και… τύφλα να ‘χει η Σακίρα

Your Face Sounds Familiar: Εκλεψε τις εντυπώσεις με το… καλημέρα στο Your Face Sounds Familia AllStar 2021 η Κατερίνα Στικούδη, «υποδυόμενη» την Σακίρα.

Και η παρουσία της είναι ανάμεσα σε πολλά που κάνουν το YFSF All Star μοναδικό.

Εξαιρετικές εμφανίσεις από παίκτες που αγαπήσαμε στην πορεία των χρόνων του show.

Και η Κατερίνα είναι σίγουρα ανάμεσα στους συμμετέχοντες που ξεχώρισαν και μια από τις πιο πρόσφατες συμμετοχές αφού το Your Face Sounds Familiar που πήρε μέρος έγινε μόλις πριν από 2 χρόνια, το 2019. Και η Κατερίνα Στικούδη ήταν και ανάμεσα στους φιναλίστ του τελικού. Και μας χάρισε acts που ξεχώρισαν όπως η μεταμόρφωσή της σε Ελεονώρα Ζουγανέλη ή η αξέχαστη μεταμφίσεσή της σε Alice Cooper.

Η Κατερίνα Στικούδη όμως είναι μια σέξι γυναίκα και κούκλα, οπότε μετά την σούπερ αποκαλυπτική της εμφάνιση ως Nicki Minaj τότε, επέστρεψε τώρα ως Shakira.

Με καυτό σορτσάκι και εξαιρετική κίνηση η Κατερίνα σάρωσε επί σκηνής του YFSF και το σαγόνι μας έπεσε για άλλη μια φορά στο πάτωμα.

Κι αν κάτι είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό, είναι το γεγονός ότι η ίδια λατρεύει να τσαλακώνεται, είναι από τα πιο ακομπλεξάριστα παιδιά του χώρου και πραγματικά απολαμβάνει αυτό που κάνει και φαίνεται.

Δείτε το βίντεο στο Gossip-tv.gr.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version