Survivor Spoiler 1/3: «Διαλύεται» η μπλε ομάδα – Τα βάζουν με τον Τζέιμς (video)

Survivor Spoiler (1/3): Καζάνι που βράζει η μπλε ομάδα – Ειρωνικά σχόλια για τον «πρίγκιπα» Τζέιμς

Το επεισόδιο της Κυριακής (28/2) στο Survivor μας έδωσε ένα μικρό δείγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Εμείς σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, πως τα επόμενα 24ωρα θα γίνει «σφαγή» στους μπλε και το trailer του αποψινού επεισοδίου μας επιβεβαιώνει.

Οι κόκκινοι κέρδισαν το αγώνισμα και απόλαυσαν το καλύτερο έπαθλο φαγητού που έχει δοθεί έως τώρα στο Survivor και την ίδια στιγμή στη μπλε ομάδα ο ένας τα έβαζε με τον άλλον.

Ο «πρίγκιπας» Τζέιμς πρότεινε στους «ξεγραμμένους» Κρις και Αλέξη να γίνει ξανά η ένωση των προμηθειών, καθώς είπε πως φαίνονταν ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά και ίσως αυτός να ήταν ο λόγος.

Για τους λάτρεις της στατιστικής, χθες ο Κρις έκανε 1/1 ενώ ο Αλέξης 2/2 στο αγώνισμα. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι δύο παίκτες οι οποίοι έκαναν φοβερή αντιπρόταση στον Τζέιμς, με κάποιους παίκτες να μην πιστεύουν αυτό που άκουσαν.

Με τον αρχηγό της μπλε ομάδας τα έβαλε και ο Πάνος Καλίδης, καθώς δεν του άρεσε η αρχηγική τάση που έδειξε και πρότεινε να μην μοιράζονται πλέον οι προμήθειες, καθώς ακριβώς το ίδιο έλεγαν πριν μία βδομάδα οι περισσότεροι στη μπλε ομάδα, όμως ο Τζέιμς και ο Νίκος ήταν αρνητικοί.

Πάμε όμως στα αποψινά, με την «αποκαθήλωση» να μοιάζει κοντά. Ο Τζέιμς δέχεται επίθεση τόσο από συμπαίκτες του, όσο και από την κόκκινη ομάδα. «Τρίζει η καρέκλα του πρίγκιπα James», αναφέρει χαρακτηριστικά η Σοφία όπως βλέπουμε στο trailer, ενώ ο Τριαντάφυλλος ειρωνεύεται τον αντίπαλο του.

Ο «πρίγκιπας» φαίνεται πως είναι σε δύσκολη θέση πλέον, καθώς στην ομάδα του αρχίζει και απόκτα «εχθρούς». Υπάρχει και η φήμη πως η Ελευθερία Ελευθερίου θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Αυτό εμείς δεν το επιβεβαιώνουμε, όμως αν συμβεί κάτι τέτοιο τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα για τους μπλε, τη στιγμή που οι αντίπαλοι τους δυναμώνουν.

Να προσθέσουμε πως στο trailer βλέπουμε και την Άννα Μαρία να κλαίει και μάλιστα να τα βάζει με τον Νίκο Μπάρτζη λέγοντας πως δεν την υποστήριξε. Τον λόγο δεν τον γνωρίζουμε ακόμα, όμως φανταζόμαστε πως έχει να κάνει με αυτό που είπε η Χριστίνα Κεφαλά χθες (28/2) στην Ελευθερία περί της μοιρασιάς του φαγητού.

Μία… ωραία ατμόσφαιρα στη μπλε ομάδα και το να κατακτήσουν δύο νίκες στις ασυλίες της εβδομάδας θα θεωρηθεί έκπληξη μεγατόνων. Όσο για το ποιος κερδίζει σήμερα; Θα επανέλθουμε αργότερα με το επιβεβαιωμένο spoiler.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version