Survivor Spoiler 2/3: Υπό διάλυση οι Μπλε! Ποιοι κερδίζουν απόψε την ασυλία…

Survivor Spoiler 2/3: Δεν υπάρχει σωτηρία για τη Μπλε ομάδα μετά και το αποψινό… κάζο! Το σχέδιο του Κρις και του Αλέξη, τινάζει τα πάντα στον αέρα, χαρίζοντας και τη δεύτερη ασυλία στους Κόκκινους.

Πώς θα αντιδράσουν οι συμπαίκτες τους; Από όσα έχουμε καταφέρει να… ανιχνεύσουμε από πληροφορίες και διαρροές, μόνο ευχάριστο δεν θα είναι το κλίμα για τους δύο παίκτες μέχρι και το επεισόδιο της Τετάρτης, οπότε και δεν αποκλείεται ένας εξ αυτών, με πρώτο φαβορί των Σταμούλη, να αποτελέσει παρελθόν και να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Η υποψηφιότητά του, άλλωστε, είναι ήδη κλειδωμένη και θεωρείται βέβαιο πως αν συμμετέχει σε ψηφοφορία με Παππά και Καλλίδη, τότε δεν έχει παρά ελάχιστες πιθανότητες να μη συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Αν αντί του Καλλίδη ο Τζέις επιλέξει τον Ταβλαδάκη, κάτι εξαιρετικά δύσκολο, ίσως ο Σταμούλης να έχει τύχη. Ολα, όμως, δείχνουν πως ο Τζέιμς θα κινηθεί αυτή τη φορά με σωστή στρατηγική και έχοντας κι αυτός πια… δει ότι ζορίζεται η κατάσταση και η φθορά τον ακολουθεί, θα επιδιώξει να «στρογγυλέψει» ελαφρώς τις γωνίες για να κερδίσει ξανά τη συμπάθεια της πλειονότητας των συμπαικτών του.

Οι στιγμές έντασης, ωστόσο, μεταξύ των παικτών της Μπλε ομάδας θα θυμίσουν κάτι από σκηνικό διάλυσης… Κι αυτό, μόνο σε κακό μπορεί να τους βγει, αφού για κακή τύχη όλων νέοι παίκτες δεν αναμένονται πια στο Survivor, ώστε να αλλάξουν οι ισορροπίες.

Πιο πιθανό μοιάζει, αντίθετα, το ενδεχόμενο να προκύψει ένα ακόμα… ανακάτεμα των δύο ομάδων, πριν την καθοριστική ένωση…

Exit mobile version