Survivor: Δεν επιστρέφει η Ανθή Σαλαγκούδη – Τι ανέφερε η παραγωγή (videos)

Survivor: «Άκυρο» το spoiler που έδωσε η εκπομπή «Ευτυχείτε»

Η Σοφία τραυματίστηκε σοβαρά όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (2/3). Η παίκτρια της κόκκινης ομάδα έσπασε το δάχτυλο του ποδιού της και αυτό τη φέρνει ένα βήμα από την έξοδο από το παιχνίδι.

«Όλη την εβδομάδα έπαιζα, περπατούσα, είχα βέβαια φοβερό πόνο αλλά δεν περίμενα να είναι σπάσιμο. Νόμιζα ότι απλά το στραμπούλιξα. Ωστόσο, η φλεγμονή επέμενε και πονούσα φοβερά. Έπρεπε να το δει ένας γιατρός. Η πιο συμφέρουσα λύση και για μένα και για την ομάδα είναι να επιστρέψω σπίτι μου γιατί δεν μπορώ να προσφέρω», ανέφερε η Σοφία Μαργαρίτη στην κάμερα της παραγωγής.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» έδωσε spoiler βάσει του οποίου η Σοφία αποχωρεί οικειοθελώς (κάτι πολύ πιθανό) και στο πάνελ αναφέρθηκε πως είναι πιθανή η επιστροφή της Ανθής Σαλαγκούδη για να την αντικαταστήσει.

Λίγο αργότερα όμως, πήραν πίσω αυτά τα λεγόμενα, λέγοντας πως η εκπομπή επικοινώνησε με την παραγωγή και ότι δεν ισχύει αυτό το ενδεχόμενο.

«Δεν επιστρέφει η Ανθή Σαλαγκούδη, να πούμε ότι είναι ξεκάθαρο, δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο. Το είπαμε αυτό πριν και κάναμε μια εικασία εμείς εδώ διότι στο παρελθόν σε διάφορα ριάλιτι έχει συμβεί όταν αποχωρεί κάποιος οικειοθελώς να μπαίνει ο προηγούμενος, κι αυτό επιτρέπεται και στο Survivor. Επικοινωνήσαμε με την παραγωγή και δεν υπάρχει περίπτωση, αν αποχωρήσει η Σοφία τελικά που μάλλον θα αποχωρήσει όπως είπαμε κι εμείς, να επιστρέψει η Ανθή», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version