Άγριες Μέλισσες spoiler (08/03): Τι θα δούμε σήμερα

Άγριες Μέλισσες spoiler:  Γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές, ένοχα μυστικά και συγκρούσεις θα έχει και η νέα εβδομάδα των Άγριων Μελισσών, ενώ πολλά είναι και τα ερωτήματα που γεννιούνται βλέποντας τα πρώτα spoiler για τα νέα επεισόδια. 

Θα καταφέρουν η Ασημίνα και ο Νικηφόρος να φύγουν για το Παρίσι, κρυφά από τις οικογένειές τους; Θα βρεθούν σε πόλεμο με τη Δρόσω και τον Κωνσταντή; Ποιο είναι το σοβαρό νέο που θέλει να ανακοινώσει η Δόμνα στον Μελέτη και την Ανέτ;

Δευτέρα 8 Μαρτίου

Η σύλληψη του Νέστορα αλλά και η προσαγωγή του Προύσαλη στην Ασφάλεια της Λάρισας κάνει τον γύρο του χωριού. Ο Άγγελος προσπαθεί να πείσει τον Νέστορα να μιλήσει πρώτος και να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Η Ουρανία βλέπει τους κόπους της να χάνονται, ύστερα από ένα τηλεφώνημα του Τσαμπαρδή, και η σύγκρουση με τον Κυριάκο είναι αναπόφευκτη. Η απόφαση της Ασημίνας και του Νικηφόρου να μετακομίσουν στο Παρίσι, θα τους φέρει αντιμέτωπους με τις οικογένειές τους. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους κι απευθύνονται σε δικηγόρο προκειμένου να τους εμποδίσουν. Ο πόλεμος μεταξύ των δυο ζευγαριών είναι προ των πυλών.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version